|
galebica -> Krvarenje nakon carskog (19.4.2012 12:08:19)
|
Eh, galebica uvijek ima neke cudne pi.darije [sm=jezicek.gif] Ovako, nas porod je bio 14.3., na carski, sve proslo ok, bolovi oni uzasni koji te prikuju za krevet natjerali me da prelezim u krevetu svih 5 dana koliko sam bila u bolnici[sm=smiley36.gif], ali, kad sam dosla kuci, prvo sam najurila mamu jer je "pametovala" i gnjavila da moram lezati, tako sma ostala sama s bebachem( mm radi cijeli dan), i bas nam fino bilo. Nakon par dana bolovi prestali, krvarenja nije bilo osim ono dva dana u bolnici, i ja pocela lagano setkakti vani( ne moze meni niko kupiti sta mi treba, moram malo svjezeg zraka uhvatiti, ma i zaboravila da sam se porodila, cak me komsinice u trgovini pitale gdje mi je "ona sestra sto s eporodila, kako je ona2, kazem ja: dobro je, eno je na poslu, nasmijem se i odem, njima nista jasno). Aaaliiiiiii, doslo vrijeme za bebachevu vakcinu, i prije dva dana lijepo se uvucem u svoju garderobu od prije trudnoce( nije mi ostao ni kilogram stecen u trudnoci), i ponesem malca uz stepenice. naravno, nije me nista bolilo, ali sma uvecer prokrvarila, i tako je i danas, dakle, od preksinoc do danas nenormalno jako krvarenje, jutros natopila dvije pelene( ne stavljam uloske da vidim koliko je zapravo obilno...i bas je obilno). e sad, bolova nema, malo zigucka kao nekad kad je slaba menstruacija ali zato lije li lije. Da je menstruacija...kazu ne moze biti ako dojis bebu a ja dojim i dohranjujem, kako kad stignem, pa nekad ne podojim ni po cijeli dan ali nekad dojim 24 sata). Hmmm, malo me zabrinulo( da, tek danas me zabrinulo), je li s enekom javljalo?? Ne, ne zelim doktoru jer ce mi gurati prste dole a to mi sad bas ne bi pasalo( dobrog ultrazvuka nemamo pa ga slabo i koriste). Eto, to bi bilo ukratko, i odk pisem evo osjetim da kapa, a sjedim...ma da prestane samo na sat vremena, bila bih mirnija, ali cim se pomjerim ili uzmem bebu, osjetim da bljuzne dole.
|
|
|
|