|
madeline -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (19.4.2012 22:17:21)
|
cure moje drage ,imam lipu vijest TRUDNA SAM[sm=duda.gif][sm=bravo.gif] danas sam bila kod ginekologa koji mi je to potvrdio testom za trudnoću[sm=rozacrtici.gif],nisan se tila testirati kod kuće nego sam odma išla kod ginekologa jer sam imala baš jaki feeling da sam trudna,[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] ,nije mi radio ultrazvuk kaže da je još rano za jedno deset dana ,nadam se da će biti sve u redu ,dat će BOG[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ,svim trudilicama želin svu sriću i nadam se da će do kraja travnja biti još [sm=sloncek.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|