RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 9:15:05)

Draga Mariola, kako je mala princezica? [sm=duda.gif]
Mislim da je vrijeme da promijeniš potpis jer je Torba već odavno raspakirana. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

unna -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 9:48:19)

Nije mi jos dosla,ali hoce,iako jos nemam neke simptome pms-a,ali znam da ce doci. Papalina kod mene je ista stvar,ja najvecu zelju za seksom imam kad imam [sm=hudicek1.gif]. Ali odnose nemamo za vrijeme svake menge a i kad imamo to bude pred kraj,3,4 dan kad vec prolazi. Ali znam kako ti je [sm=smiley1.gif].

bomboncic02 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 10:20:58)

Rano je još za bilo kakvu prognozu, ali evo nekih simptoma.
Nisam živčana kao inače kad sam u pms-u, nervoza u želucu je dosta izražena, pa mi je i muka.
Lagane bolove u trbuhu imam-a to mi inače u pms-u nije bilo.
Vjerojatno i ovo ludo vrijeme utječe i umor, ali dosta mi je slabo, tj. ne vrti mi se, nego mi se mrači pred očima.
Znam da nije nedostatak željeza, jer sam se kontrolirala prije par dana i željezo mi je bilo odlično.

Ako ne dođe do subote, test ću raditi za vikend [sm=smiley1.gif]

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 10:44:58)

Curke drage posto su mi menge takve kakve jesu i nemam poima kad je ovulacija a tu sam procitala da kad je O da jajnik pika i da bude bjeli iscjedak... E ja danas osjecam jajnik i imam taj iscjedak dosta jako .. Dal je to znak ovulacije??

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 10:57:39)

Pticice stavi ti mene na popis za 25-ti, pa kaj bu bu.. Tak je zadnja bila dosla))))

Riza -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 11:00:26)

Bebice77...vrlo moguće da je ovulacija....ona je popraćena sluzavim iscjedkom.....može biti i bjelkasti....ugl.dost rastezljiv..kao bjelanjak...tako da ako je to to..bacite se u akciju i sretno!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Meni je isto izgleda bila ovulacija jer više nema ničega......a ja sam onda malo šokirana....da je ovulacija bila tak na pol mjeseca kak i treba biti...uz moje nevjerojatno neuredne cikluse je ovo za proslavit...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].....pokrili smo dan prije a i dan poslije ćemo...pa se nadam da je to to!!
Curke..navijam za nas!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 11:18:20)

Draga vise je vodeno nego rastezljivo to bi mozda bil pocetak plodnih dana onda... Ot pocetka plodnih kad bi onda mogla ocekivat ovulaciju koji dan otprilike bude?...

mariola -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 11:46:06)

Bebica na listi si[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nadamo se da neće doći ovaj mjesec.
Plodni dani traju 5-6 dana, a ovulacija je na sredini[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mariola -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 11:48:54)

IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy

Draga Mariola, kako je mala princezica? [sm=duda.gif]
Mislim da je vrijeme da promijeniš potpis jer je Torba već odavno raspakirana. [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Princezica je super. Samo jede i spava, prava bebica[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Čak me ni noću ne gnjavi,pocica i nastavi spavati[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
A potpis i ticker idem mjenjati baš sad dok čekam da mi mm donese ručak[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Sveki kuha i tetoši me[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 11:56:25)

Hvala draga.. Nis onda se danas bacamo na papanje keksa hehehe... Kisicccc vejikiii

winkica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:04:40)

BEBICA77- mila plodni iscjedak je prozirni rastezljivi i kako se bliži dan ovulacije sve ga više ima i rastezljiviji je....taj iscjedak traje od 3-4 dana i onda nastupa ovulacija.,..čak ponekad na dan ovulacije ima iscjedka a ponekad ne...tako je meni...dan prije ovulacije ima ga jako puno pa bi po tome čak mogla znati da je idući dan ovulacija...sada u akciju!!!!

RIZA-bravo za ovulaciju- napokon je sve došlo na svoje mjesto....to je sretna vijest i neka tako i ostane....

BOMBONČIĆ- mila ja se nadam da je stvarno to nagovještaj male bebice....ali evo samo jedan savjet....najbolje je da ne promatraš nikakve simptome jer ti simptomi su tako različiti...i mi smo neke cure imale svakakve simptome a na kraju smo iz toga izvukle pouku da ne treba tražiti simptome i ne promatrati ih jer smo na kraju bile tužne jer nam je vještica došla....samo se ti opusti...a znaš zašto....ako je bebica tu saznat češ i bez simptoma...najbolje da te bebica iznenadi nego da promatraš simptome a na kraju budeš tužna...ja nebih voljela da budeš tužna...tako da se samo fino opusti i uživaj....

MARIOLA- o draga naša Mariola....pa kako je naša mamica??sad sigurno imaš puno posla i da se uspostavi bioritam i tvoj i bebin....ali tako mi je drago da je malena princeza napokon došla na svijet i sada uživaj u svakom pogledu i nakon nekog vremena osmjehu svoje djevojčice....

Riza -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:08:44)

Mariola draga! Baš mi je drago da ste ti i tvoja mala princezica dobro i da se super slažete...... uživajteee......samo nek te svi maze i paze...sad ti je to i najpotrebnije!! bravo za vas curke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Winkice......kak si nam ti?? Kad ju ne očekuješ??? Kad radimo testiće?? :):):):):):)

Riza -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:09:58)

jel ja to vidim da ju obje 19.og ne očekujemo?? hehe...super će biti da nas obje zaobiđe..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

winkica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:11:55)

ah da nisam vam rekla koliko se nalijevam sa ovom vrkutom...to je več prešlo sve granice...nosim sa sobom bočicu sa onom kao dudicom gore i izgledam već ko mala bebica...nosim ga gdje god stignem...svi mi se smiju...kome god idem u goste nosim sa sobom svoj čajić...i obavezno kuham novi kad idem negdje...hehehehehehe
u torbi je vrkuta neophodan inventar...heheheheheh[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Riza -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:13:54)

hahaha...Winki..a jesi luda.. a ja taj čaj ne mogu i ne mogu..nikako se nisam mogla na taj odvratan okus naučiti...trudila sam se i nikako...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

winkica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:18:37)

RIZA- da draga moja mislim da će . biti taj dan D i za tebe i za mene......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

samo da vam svima kažem...bila sam u crkvi i molila sam i za vaše bebice...nisam neki ogroman vjernik ali odem tu i tamo u crkvu pa se molim za malu bebicu...ovaj put sam i sve vas curke uvrstila u molbu Bogu da svima podari male bebice.....:)

i još jedna vijest koju sam zaboravila javiti je da sam napokon DIPLOMIRALA...

i na žalost naša Amarnat se ne javlja ali vidim da je tu i tamo na fejsu i po postovima vidim da je ipak malo bolje...ali ne bih joj voljela smetati..smatram da će se ona sama nama javiti kada će vidjeti da je vrijeme i kada će skupiti snagu...

Riza -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:22:05)

Amarnat..falis nam....i jedva čekamo da nam se vratiš!!
Winki...pa čestitam...svaka čast...[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif].......sad opušteno možeš razmišljati o majoj mrvi......biti ćeš prekrasna [sm=nosecka.gif]......
sve ćemo biti.....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
i baš lijepo od tebe da si nas se sjetila u molitvi...pa to je divan poklon od tebe...stvarno si posebna!!!!
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

winkica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:23:39)

RIZA- mila ako bi ga ipak htjela piti predlažem ti da si probaš kuhati malo slabiji čaj...znači tamo piše 2 žličice na 2 dcl a ti kuhaj jednu žličicu na 2 dcl i nemoj ostaviti da dugo odstoji....i biti će ti slabiji i moći češ ga piti bez problema...ja sam se navikla na okus i baš mi sad paše...

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:30:48)

Winkice mene je danas na momenat jajnik bocnul i danas sam uocila bjeli tj bjelo-prozirni rijetki iscjedak... Iskreno od kad znam za sebe stalno mi je tak kak sad samo jednom je bil ljepljiv gust rastezljiv i to prosli mjesec i tad je bilo akcije vise nek u svedskim filmovima))))))....

winkica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:38:52)

bebice77-ako je bijelo vodenast onda su tek počeli plodni dani...taj se iscjedak sa danima pretvara u prozirni i rastezljivi, ali ljepljiv iscjedak nije plodan...samo rastezljiv..isto kao što ni bijeli gusti nije plodan....znači sve vrste iscjetka nisu plodne osim prozirnog vodenastog rastezljivog...

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 12:49:18)

Ma draga winkice bas te volim!!! Ma moja purgerica!!!! Bacam se danas na posel mozda bu kaj.. Maratonci buju 0 za nas hehe... Jest da mi dragi bubano al delal bu pa makar umro!!!)))))

winkica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 13:08:38)

BEBICA77- mila moja...purgerica? heheheheh...nisam ja mila moja purgerica...ali nije važno...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

milena ja ono što znam mogu ti pomoći...tako da što te god zanima pitaj...
gdje živiš???

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 13:47:18)

Vidim pise zagreb pa rekoh purgerica hehe.. Ja sam sad u Vz a iz zg sam tj cista purgerica)))).... Bila sam na zapadnom djelu.. A ti???

mariola -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 14:12:17)

Hvala curke na lijepim riječima[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Riza, ja opet dobila dobro dijete, a svi mi govorili, nema šanse da ćeš dobit još jednu dobricu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pa i sa dvoje imam slobodnog vremena[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Nadam se da ćete mi sve vi osjetiti uskoro ove slatke brige i muke[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
A ja se bilježim na ovu listu ponovo za koju godinicu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Sunshine28 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (6.3.2012 14:18:36)

cure svima sretno u ožujku! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>