|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (5.3.2012 10:51:16)
|
Pozdrav cure! Vidim da ste svašta pisale, navraćala sam par puta da vidim što se događa, ali sad vidim da polako dolaze [sm=hudicek1.gif] pa sam odmah neraspoložena, grrr.. Ali dobro, nemojte se živcirati i biti ljute ako na nešto ne možete utjecati, samo opušteno, ne razmišljati o tome i jednostavno pustiti da se neke stari same dogode, a što se tiče nekih šogorica, svekrvi, prijateljica, baba i ostaloga, pa helouuu, barem to možete i morate riješiti, svi znamo kako i zašto samo treba odlučiti što su vam prioriteti u životu, vi ili netko drugi. Žao mi je što je nekima [sm=hudicek1.gif] došla, više sreće drugi put i samo hrabro! Onima kojima još nije, nadam se da i neće i da ću i ja biti među njima!![sm=smiley36.gif] Puno vibrica šaljem!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]
|
|
|
|