RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (28.3.2012 20:28:21)

Unna navijam za +++++++++++!!!!
Ja danas na gacicama primjetila gust bjeli iscjedak..sjecam se da sam to jednom il dvaput imala al tocno nez kad... Ja cu s testom pricekat nekak me trta ga napravit( trta me minusa opet).... Danas me opet nekaj jako probadalo(peklo) u predkelu izmedju nje(kosti) i prepone a i kriza(tocnije nizee od kriza) me jos uvjek probadaju....upala nije to znam jer me nis ne pece svrbi boli itd.....
I ja sam prvu trudnocu imala 3 mj normalnu m tak da me nebi cudilo da bu i sljedeca tak bila..... Mislim tako kazu kak prva tak i sljedeca.... Iskreno nadam se da je.....

unna -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (28.3.2012 21:45:13)

Pa ako si u prosloj trudnoci prva 3 mj imala mengu a sad ti ova brlja onda je moguce da si trudna. Nadam se da jesi. A nemas mucnine,vrtoglavice,nista? Ja ne,osim simptoma pms-a,bolne grudi i napuhanost.

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (28.3.2012 21:59:00)

Unna ma nis od simptoma... Imala sam jedino u drugom mjesecu osjetljive bradavice al par dana... Ti velim da proslu nisam ni osjetila osim zadnjih tjedan dva konstantne zgaravice.... Pa da brlja mi prosli i ovaj to mi cudno jer nikad nije a ne sjecam se bas kakva je bila u prosloj t ( ipak je to bilo prije 17 god).... A isto tak mislim da je ginic malo fulao tj da nije jos videl jel je mozda bilo prerano a i imaju jako los uzv.....

unna -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (28.3.2012 22:00:52)

Pa zasto onda ne napravis test? Jesi ga radila ovaj ciklus? Kad si ti ono trebala dobit?

unna -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (28.3.2012 22:12:48)

Sorry,pomijesala sam,ti si dobila kao mengu ali trajala je samo 2 dana pa onda roza iscjedak jel? Pa najbolje da napravis test.

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (28.3.2012 22:16:03)

Nisam radila test od 24.2( 24.2 test i uzv napravljen nis nije vidjeno)... 2.2 dosla normalno trajala 4 dana (2dana samo krv), dosla opet 25.2 trajala 6 dana (2 dana samo krv ostalo brljanje,i sad dobila 23.3 i trajala 4 dana (2 dana samo krv i to jako a ostalo malo nista malo smedje malo rozo).. 22.3 me nekaj presjeklo i procurila drugi dan.... Trbuh i kriza me stalno bole (ostalo nista).... M prosla i trbuh jos boli ko pred m...

unna -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (28.3.2012 22:38:25)

Pa to je stvarno cudno. Najbolje ti napravi test pa ces onda bit mirna. Znas sta je meni skroz cudno,sto danas imam onaj prozirni rastezljivi iscjedak kakav treba bit za vrijeme ovulacije i jucer me bolio jajnik. Sad stvarno vise nista ne kuzim!

unna -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 10:23:17)

Naravno da je negativan. Ma nema sanse da vise pravim te testove. Tek kad mi trbuh naraste do zuba onda mozda hocu. Koma,danas 54ti dan,ja stvarno ne znam kad ona misli doci a neda mi se ici kod dr.

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 10:36:51)

Draga Unna, nemoj se živcirati. [sm=smiley31.gif] Možda ti je stvarno tek sad ovulacija. Meni je tvoja situacija jaaaaako poznata. Meni zbog policističnih jajnika prođe po par ciklusa bez ovulacije i bez menge tako da su mi zadnja dva ciklusa bila nekih 65 i 80 nešto dana. Daj me podsjeti (da ne tražim po starijim postovima), koja je ono situacija kod tebe? Dal si bila na kontracepcijskima ili ... ?

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 10:38:05)

Unna ja sam cula da zena zna imat i dva puta O u mjesecu.... Ja sam jucer primjetila na gacicama iscjedak snjezno bjeli gusti jako (imala sam to jednom al nez kad)... Nekak me trta taj test napravit... Ak bu minus onda je nekaj samnom koma... Neko mi je reko proljece il prehrana al papam isto ko i prije cak i vise unazad par m a proljece e to me nikada mucilo nije... Muci me kaj me stalno trbuh boli( unazad mjesec mjesec i pol) a nikad nije osim dan dva prije m.... Da su hormoni od operacije oni bi odma podivljali odma nakon nje a ne 3 mjeseca nakon..... Gin kaze jajnik u redu stvarno jedino kaj mislim da je ipak T...
Joj draga moja tako me sad zapekao jajnik koda se bum porodila i pocela sam se sva tresti;(;;(;(.. Idem popodne doktoru

unna -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 11:02:13)

Jutros opet taj rastezljivi iscjedak. Pinky imam policisticne i miome i dr mi je rekao da cu malo teze ostat trudna. Ciklusi su mi uvijek bili 46-48 dana i to mi je bilo normalno dok mi se zadnjih pola god nisu unormalili,bili su od 26-30 dana i to me jako iznenadilo. Zadnji put sam dobila 26ti dan a sad evo 54ti i jos nista.

anamarijapupek -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 11:13:49)

Cure, jučer me nije bilo na poslu pa nisam vidjela vaše porukice. Hvala vam puuuuuuno na podršci. Iako se privatno ne znamo, puno mi pomažete. Evo dan po dan prolazi još jedan tjedan. Imamo još 8 dana do pregleda. U ponedjeljak je gotov i nalaz progesterona pa ću odmah otići kod doktorice da mi da svoje mišljenje. Curke, držim vam palčeve da sve bude ok, da problemi koje imate prođu. Uz vas smo [sm=smiley1.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 11:15:14)

Meni se ciklusi šeću od 45 do 180 dana, tako da nikad ne znam kad mogu očekivati ovulaciju. Jedino imam sreće pa kad se stvarno desi ovulacija (osjetim ju po bolnim prsima, prištevima i gladi) nakon 14 dana dođe i vještica. Moguće da je tebi nešto utjecalo da ti se još produži ciklus (stres, prehrana, bilo što iz okoline, možda čak i to iščekivanje da potvrdiš da si trudna). Pošto pratiš iscjedak i izgleda plodni, najbolje je da se bacite u akciju. [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Draga, mislim da ti je tek sad ovulacija.

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 16:39:52)

Cure dosla od doktora i sve je ok.... Izlazim van iz ordinacije kaze doc a sad decu doma delat))))))))).... U travnju sam

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 16:48:21)

Bebice, a što ti je rekao za ova krvarenja koja imaš svako malo?

tascha -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 16:53:13)

Ja stvarno ne znam šta je samnom umorna sam..sve me boli...temperatura...prištevi...a od trakica samo negativno..Ovulaciju nisam uhvaila ovaj mjesec..a [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] nemam pojma jel će sutra illi tek za 9 dana...

Riza -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 17:02:57)

Bebice77...drago mi je da je sve ok... sad se fino prestani opterećivati s bilo čim...samo opušteno i bit će plusić sigurno[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]... svima puno sreće želim!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebica77 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 17:17:25)

Kaze da je to normalno.. Posto imam 1 jajnik i radi za oba.. Kako kaze malo radi pa se obnavlja pa radi izd... I steral me doma decu delat)))))))

Lol@ -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (29.3.2012 17:24:47)

Pa bas zato bebice kad znas da je sve u redu sa zdravstvene strane pokusaj uzivati u tome i u trudu[sm=jezicek.gif] oprosti sto sam iskrena al ti si ovdje najvatrenija po pitanju zatrudnjivanja i simptoma,a to nije uvijek nuzno dobro...samo relax i vidjet ces da ce se doci na svoje i da ce plusic brzo biti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (30.3.2012 8:45:24)

Drage moje trudilice, kakvo je stanje? Kraj je mjeseca. Što da radim s vama?
Unna, hoćemo te staviti u travanj s datumom 12 ili 13 (petak 13 [sm=smiley36.gif] - tko zna možda ispadne sretan). [sm=smiley2.gif] Ja sam poprilično sigurna da ti je tek jučer/danas bila ovulacija.
Bebice ti si nam već na listi za travanj. [sm=smiley1.gif]
Tasha, draga nadam se da vještica neće doći još 9 mjeseci, pa da ne moraš više razmišljati do kojeg dana odbrojavaš. [sm=smiley31.gif]
Stvarno, gdje nam je Hladna nestala? [sm=zmeden.gif] Draga, javi nam se. Fališ nam! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
I da ne zaboravim našu dragu trudnicu: Anamarija, mazi i pazi svoju bušu i uživaj u ovom blaženom stanju. [sm=smiley1.gif]

Trudilice:
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] unna - 03.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] anamarijapupek - 20.03. ponosna [sm=nosecka.gif]
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] bebica77 - 25.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] tasha - 30.03.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] Hladna - 30.03.
[image]http://i730.photobucket.com/albums/ww305/BlackAngelPlayah/baby-dust-needed-here.gif[/image]

BUMBI -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (30.3.2012 10:27:12)

tasha,hladna gdje ste???
Ima li kakvih novosti???
[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

winkica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (30.3.2012 10:40:52)

mile moje...a ja nikome ne falim?? :((
ja ju očekujem 14.4 no međutim ovaj mjesec se osiječam odlično jer evo meni će vrlo brzo za - dana ovulacija ali ne razmišljam o ničemu...jučer mi je došlo pa smo se keksnuli...ali više se ne forsiramo...i evo tražim posao u velikom žaru...
što ima kod mojih trudilica???

BUMBI -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (30.3.2012 10:47:51)

Naravno da fališ winkice[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (30.3.2012 10:48:24)

Winkice!!! Kako nam nebi falila? Fališ nam puno previše! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Idem te odmah dodati na listu. [sm=smiley1.gif]

winkica -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (30.3.2012 10:58:36)

mila moja Pinky vidim ti si nam se ufurala u moderatora i to je odlično...mariola je sad stvarno puna posla sa malenom ....
ti si naš anđeo čuvar...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 23 [24] 25   Sljedeća stranica >   >>