|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (22.3.2012 11:17:04)
|
Veliki proljetni pozdrav mojim curkama!!! Vrijeme je odlično i ringeraja nam je živnula, još samo fale trudnice da sve bude savršeno![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vidim da ste se raspisale, tko će vas pohvatati....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Prvo veeeelike čestitke anamarija na plusiću, vjerujem da će sve biti ok pa da možeš mirno uživati u svojih trudničkih [sm=9nebesa.gif]![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Madeline, dobro nam došla![sm=bravo.gif] Nadam se da ćeš nam ubrzo javiti plusić i odlepršati na trudnički forum[sm=smiley20.gif] Jess...ne znam šta da ti kažem, žao mi je što ti se sve to događa, voljela bih te opet vidjeti pozitivnu i veselu kao i do sada kada si nam svima bila podrška (i dalje jesi, naravno).. Nadam se da ćeš uskoro biti opet ona stara, da će se ipak nešto promijeniti, jedva čekam tvoje lijepe vijesti i prekrasne smajliće! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Ne znam što da ti savjetujem što do sada nisam, osim da si malo uzmeš vremena, opustiš se i odmoriš od svega pa onda probaj dobiti neko drugo stručno mišljenje, mora biti netko tko ti može i hoće pomoći. Samo ne odustaj od pokušaja ali odmori glavicu od opterećenja [sm=smiley1.gif] Pusa! Mussy, kako si nam ti? Winkice, mislim da ti je plan odličan, držim fige za poslić ali da ti te planove poremeti barem jedan bebač! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Svim ostalim curkama želim da ovog proljeća ugledaju veeeliki plusić!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|