|
Lol@ -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (19.3.2012 13:30:03)
|
Riza prvo da se tebi javim,jako mi je zao radi [sm=hudicek1.gif],al nemoj se predavati...potpuno te razumijem,a sto se tice [sm=hudicek1.gif] isto potpuno je kod mene bilo prosla bez ikakve naznake bez ijednog simptoma PMS-a dosla mi je 5 dana ranije,i isto tako trajala 7 dana s time da je zadnja 4 bilo sve osim [sm=hudicek1.gif]..ali eto poklopilo mi se da mi je ginekoloski bio nakon toga,tak da mi je dr.rekla da je to normalno,UZV dobar,papa dobra,a ja sam taj dan kad je stigla bila vjestica bila doslovno sokirana,i onda me jos dodatno iscrpilo to njeno trajanje...nego nemoj ocajavati,nemoj se predavati...pokusaj se malo opustiti [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] zvonicica,winkica ,daze zao mi je radi vas[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ali nemojte se ni vi prepustiti tugi,ja vjerujem da cemo sve skoro postati [sm=nosecka.gif] bebica i kod mene isto tak,PMS me pere vec od juce ,ali pokusavam se sabrati i ne biti ni ljuta ni razocarana,zelim samo opustiti psihu i ne opterecivati se jer imam osjecaj da je nama svima ovdje to najveca zapreka za [sm=nosecka.gif]... Curke moje glavu gore,doslo nam je i lijepo vrijeme,tako da proljece je vrijeme da se sve budi pa vjerujem da cemo uskoro usreciti se i mi ovdje trudilice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|