|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje ožujak 2012. (17.3.2012 12:29:18)
|
Pozdrav curke! Unna, mi se trudimo tek 2 mjeseca, a znaš kako je, svi bi to htjeli odmah[sm=smiley1.gif]. Žao mi je što to kad vas toliko traje, vjerujem da je teško, ali kažu da je godina dana optimalan period za pokušavanje ali ni duže ne bi trebalo biti problem s obzirom da zdrave žene u dvadesetim godinama uz redovan seksualni odnos bez zaštite imaju 25% šanse za začeće i to se s godinama smanjuje, s tim da se 50-60% trudnoća završi biokemijskom trudnoćom, tj, prije 12. tj nastupaju pobačaji iz raznoraznih razloga..E sad, ne treba misliti na to, ako ste zdravi i mladi oboje ne bi trebalo biti većih problema i ne treba se opterećivati s tim statistikama, nema pravila! Želim ti što prije jednu veselu i zdravu bebicu![sm=smiley1.gif] Jess, draga, pa sad navalite!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Htjela sam te pitati kako ima tako malo trakica a koštaju 90kn?! Kada ih onda koristiti? [sm=smiley1.gif] Bebice, hvala na podršci, nisam razočarana a pogotovo ne razmišljam o odustajanju![sm=smiley1.gif] Imamo vremena, uostalom mislim da smo tek zadnji put radili kako treba[sm=jezicek.gif] Neću se opterećivati, a pogotovo se neću seksati svaki dan, to mi je malo previše a i nema efekta (osim dobre kondicije i linije, što nije loše[sm=jezicek.gif] ) Kad bebica bude spremna, ona će doći sama, a do tada ćemo i opremiti stan do kraja, a vjerojatno se i vjenčati (iako nisam za svatove i ne mislim da će mi papir donijeti više sreće, ali ajde..)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Svakako se imam čime zabavljati! [sm=smiley1.gif] Nadam se da ti vještica neće doći!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Navijam da nam netko u ožujku prestane odbrojavati, još ima vremena!!!! Puno vibrica svima!!![sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=zajcek.gif][sm=zajcek.gif][sm=zajcek.gif][sm=zajcek.gif][sm=zajcek.gif][sm=zajcek.gif][sm=zajcek.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]
|
|
|
|