|
Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (4.8.2012 11:41:07)
|
stvarno nam ostavili bellu u bolnici!!! stize nam jos jedna bebica! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] andy meni se dogodilo nesto sto moja kozmeticarka kaze da se rijetko vidi - u trudnoci mi se, valjda od hormona, drasticno usporio rast dlaka sto je fantasticno![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] prije sam ljeti isla na depilaciju nogu svaka 3 tjedna, a sada prođe i 6 a na nogicama trč-trč pa dlaka, isto je i sa bikini zonom koju depiliram samo djelomicno....u svakom slucaju kada su dlake u pitanju, kao sto vidis, ja na kraju nisam odustala od depilacije, bolje da me malo vise boli pa sam mirna mjesec dana i vise nego da ja kod kuce sa ovolikim stomakom nesto prtljam ili hodam okolo kao grizli...ali eto, sva sreca pa je ispalo da sada u trudnoci moram ici puno rijeđe pa je i lakše stisnuti zube kada odem... uglavnom depilacija je pala prije tjedana dan i sada sam mirna po mojoj kalkulaciji do 25.08. - onda se idemu "oguliti" za bolnicu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nokti na nogoma isto idem kod kozmetičarke, to moram jer mi od uvijek urastaju palcevi sto je jako bolno, a sada se zbog naticanja nogu to puno cesce događa...kosu mi pere mm jer doma imamo samo kadu preko koje se vise ne mogu sagnuti...eto - u biti, sve mi rade drugi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tenkic klima je divna....svako posljepodne sad mogu odmoriti u spavacoj...jedino je problem sto imam jako lagan san pa me uvijek probudi onaj moment kada se automatski ponovno upali nakon sto je bila ugasena jer je zeljena temp. postignuta....ali dobro...necu sada cijepidlaciti [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|