|
Sunshine28 -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (26.7.2012 22:41:47)
|
ej cure...vidim dojenje je aktualno....ja, iskreno, nisam bas odusevljena idejom o dojenju, ali sam se dovoljno informirala da znam da je ono najbolje za bebu, a i za mamu za normalizaciju maternice, pa cu dati sve od sebe da pokrenem proizvodnju i zadrzim ju prvih 6 mjeseci...na mom satu dojenja su nam preporucili hipp caj za dojilje i rekli da ga je dobro poceti piti vec 2-3 tjedna prije termina jer potice stvaranje mljeka tako da sam si i to pribavila... ha nista, dakle sve dojimo, bit ce zanimljivo [sm=smiley1.gif] ako netko ima link od tog unicef filma o dojenju neka zaljepi pa da pogledam.... inace, danas me nije bilo cijeli dan jer sam se upravo isla opremiti za sto bezbolnije dojenje [sm=smiley1.gif] uzela u h&m grudnjak za dojenje - 99kn, najveća veličina 85E mi je bila ok, iako bi bilo odlicno da imaju 90E jer bi mi bio komotniji, ovako mi je taman...ma i s time sam zadovoljna, stvarno sam izgubila nadu da cu naci ista u sta mi cice stanu. Uzela sam i dvije potkosulje za dojenje - paket2x 149kn - odusevljena! odlicne su! uz to spavacicu sa prednjim kopcanjem...uglavnom mislim da sam sada skroz spremna za bolnicu [sm=smiley20.gif] i da, moji bolovi u preponama su jos uvijek tu, trudim se pretvarati da ih nema![sm=smiley16.gif][sm=smiley16.gif][sm=smiley16.gif]
|
|
|
|