|
mara6_99 -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (12.7.2012 10:37:32)
|
IZVORNA PORUKA: bella 1 mara6_99 hvala ti puno, napokon sam dobila svježe inf [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] u utorak idem već sam naručena , napisali su od 8-11h, u utorak točno punim 37.tjedana, znači svaki tjedan će me naručivat od tada...ma sve si mi rekla kaj me zanimalo,na uputnici mi stoji samo pregled, znači ako će trebati uzv oni će mi reći tamo...super...[sm=smiley1.gif] jedino kaj sam čula da je neki zločesti doktor utorkom koji ne voli kada se trudnice jako udebljaju, a ja dobila 20kg, iako se ne vide toliko i strogo sam mirovala do nedavno pa će valjda imati milosti [sm=smiley36.gif] psihički ću se pripremiti...uglavnom hvala ti puno, sve mi je jasno [sm=smiley31.gif] javljaj nam se češće...i cure koje čekate svaki dan sretnooooo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] evo svjezih info s danasnjeg pregleda u vinogradskoj... bila u bolnici 10 do 7, malo prerano, ali ... dom sam bila u pol 10 danas sam 39+1, i dalje prst otvorena, mliječna plodna voda, ctg uredan.... kontrola u srijeu, na dan tremina, 18.7.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] kaze mi doktorica - samo puno sex-a pa ce krenut [sm=jezicek.gif] bella, ne znam za utorak koji je doktor, ali vidjet ces, meni su svi tako ljubazni i dragi... sretno tko ceka taj doceka- ha? @ines - draga ajmo rađat[sm=smiley20.gif] ... i ljubi moj osijek
|
|
|
|