|
tenkic -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (4.7.2012 19:53:28)
|
nama je moja šefica jučer donjela opremu za bebicu. sve mi je bilo bed koliko je stvari donijela, sve skoro pa novo, a za džabe. dobili smo kinderbet s madracom i posteljinom korišten doslovno tri puta, kad smo ga ugooglali skužili smo da spada među skuplje u baby centru u sloveniji gdje je kupljen, zatim nam je dala prijenosni krevetić, kadicu, onu podlogu s plišancima na kojoj se beba igra, knjigice, aspirator za nos koji se prišteka na usisavač (navodno najkorisnija stvar za bebe) i dvije ogromne vreće pune robice za bebe. E, da, i pazite ovo, postoje čak i japanke za bebe?!?! Pa smo danas slagali sobu, prali pomalo te stvarčice (čiste su al imaju miris od stajanja) i zaključili da jedino trebamo kupiti ormarić za presvlačenje. Onaj njjeftiniji u Adaxu me skroz razočarao, ima neke loše plastične vodilice za ladice, tako da smo na kraju kupili ormarić u Primi- ima kotačiće, 4 ladice, metalne vodilice za ladice, kadicu s odvodom i gore onu podloga za prematanje -> na sniženju 629 kn!!! Inače ja i dalje prakticiram jutarnju šetnju, sat vremena po kvartu prije nego počnu vrućine, a ostatak dana sam u stanu, klimu palimo i gasimo po potrebi. Kak nemam veliki trbuh i budući da je beba nježna i mirna, relativno dobro spavam (s upaljenom klimom).
|
|
|
|