|
sweety87 -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (24.5.2012 12:29:37)
|
ja sam isto otisla u kupnju u nadi da kupim malo NB tj.neke 56,malo 62 i 68...na kraju od silnog uzbudjenja i kupnje svega zivog ispade da imam najvise 56[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a nje kao ne treba puno ccc...ma ko ce mi zamjerit,pogubila sam se[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ali isto sam vidjela da velicine nisu iste,mislim bodica,sve zavisi od proizvodjaca... a drage cure ovo je prava moda za malisane,pa nema ni obicne tutice k'o prije[sm=smiley36.gif] andy ja u adaxu nasla od 666 kuna s nekim popustom,ali ima neke kristale na ogradici i poplunu,ma preslatko...a onda kontam kako cu to prati,hocel otpasti,ako budem imala drugo [sm=modricrtici.gif] sve cu morati na novo uzimati,jer je sve predodredjeno za [sm=rozacrtici.gif]..a da ti ne govorim da je i soba iz te kolekcije kristala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma luda sam skroz,mislim da sam se pogubila[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] e zanima me koju kozmetiku planirate uzeti,ili koju vec koristite??? nacitala sam se o svima,svi hvale onu mustelu,ja je s pika nisam htjela...nego sam uzela hipp...samo zato sto mi prelijepo mirise,a mislim i da je poprilicno kvalitetna,najgora sigurno nije... anne[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|