|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje veljača 2012. (15.2.2012 20:23:39)
|
Čestitam winkice!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sad se možeš opušteno truditi! [sm=smiley20.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Jess, hvala ti na podršci, malo si me ohrabrila moram priznati [sm=smiley27.gif]nadam se da će sve dobro proći i da nema veće štete za moj organizam, pa tako i za moguću bebicu..[sm=smiley13.gif] Jedina si primijetila da [sm=hudicek1.gif] ne očekujem 18., a ne 17.! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Vidjet ću šta će biti, za sada nemam nikakvih simptoma niti za [sm=hudicek1.gif] niti za [sm=nosecka.gif], ali valjda bi se nešto trebalo početi "kuhati" ovih dana![sm=jezicek.gif] Nadam se da ćeš uspjeti obaviti sve u Petrovoj, držim ti fige![sm=smiley20.gif] Pinky, bravo za doktora!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sad će on to riješiti, bez brige![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zmaja, ja mislim da ćeš ti iznenaditi sve i postati ponosna trudnica bez svih tih kratica aih, ivf i sličnih![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Riza, mi smo nestrpljive a vjerujem da si i ti, ali ako misliš da je najbolje ti pričekaj malo, ako je bebač tu sada, onda će biti još neko duže vrijeme![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Navijam!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sarah, samo se ti nama trudi i što prije javi sretnu vijest![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mala99, jel imaš kakve simptome?
|
|
|
|