|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje veljača 2012. (14.2.2012 20:48:46)
|
Pozdrav, drage moje! Prvo vam svima želim sretan dan zaljubljenih i puuuuuuuno ljubavi i puuuuuuno "proizvoda ljubavi", malih [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]!!![sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Stvarno ste se raspisale, ovdje kad propustiš par dana, stvarno bude svega!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga Amarnat!!!!! Čestitam ti od sveg srca na plusiću, koliki god bio![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Baš sam sretna zbog tebe, želim ti da sve bude u redu i da uživaš i da ti bebica brzo naraste![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Winkice, čestitam na uspjehu, želim ti da iz prve položiš još taj jedan pa da budeš mirna![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Samo ti uči, budi vrijedna i ne zaboravi se puuuno "truditi"![sm=smiley2.gif] Želimo i tvoj plusić što prije![sm=smiley1.gif] Tascha i splicanka, čestitam na dobrim nalazima i navijam da što prije postanete [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Riza, hajde objavi taj plusić, na redu si, svi čekamo!!!![sm=bravo.gif] Iš, iš zločesta [sm=hudicek1.gif]! Slonice, divim ti se za dijetu i držim fige da izdržiš što više i da budeš zadovoljna!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] (p.s. kad drugi budu fino papali-ti zažmiri[sm=smiley17.gif] Zmaja, sretno na ivf, neka bude sve kako si poželiš i da taj postupak u ožujku bude pravi!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] AMANI, dobro nam došla, nek ti bude ugodno i veselo s nama i što prije ugledala svoj veeeliki plus!! PinkyFunkyBirdy, jesi uspjela što riješiti? Javi nam! Jess, Hladna, Mussy, Fiona, kako ste? Ako sam nekoga zaboravila, sorry, nije namjerno, ima vas puno![sm=smiley1.gif] Eh, da, nije me bilo koji dan, pa da vas podsjetim (a i sebe, haha) da ja svoju [sm=hudicek1.gif] ne očekujem tamo negdje 18., ali s obzirom da sam prije dva dana imala jednu jako stresnu situaciju u kojoj mi je čak i pozlilo i bilo mi loše dva dana (i još uvijek sam napeta), bojim se da će to imati negativan utjecaj na sve i da će [sm=hudicek1.gif] ipak doći.. Ne znam šta bi mislila, javit ću vam kako stvari stoje..[sm=smiley13.gif] Puse svima i puno pozitivnih vibrica![sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|