|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje veljača 2012. (10.2.2012 12:15:48)
|
Želim vam dobro jutro u podne![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] PinyFunkyBirdy, žao mi je što je ipak ispalo onako kako si i predosjećala, ali jako mi je drago što si pozitivna i što se ne daš i ideš dalje.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Vidim da imaš prekrasnog M koji se brine za tebe i koji ti je velika podrška, to je prekrasno, samo ti može biti lakše uz njega, a to je ono najbitnije. Bitno da se volite i trudite, a bebica vam mora doći, nema šta![sm=smiley1.gif] Izgleda da je i njoj zima, pa čeka malo toplije dane[sm=smiley2.gif] Sretno kod endokrinologa i javi nam kakvi su planovi![sm=smiley31.gif] Fiona9, znači ti si na 3.[sm=duda.gif]?! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Auuu, blago tebi, sigurno uživaš okružena mališanima[sm=smiley1.gif] To je prekrasno, držim fige da vam još jedan anđelčić dođe što prije! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mussy, žao mi je za prvi put [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], nadam se da će ovo biti druga sreća i to dvostruka kako si sama želiš![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Da ti neće biti previše odmah dva?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Želim ti ubrzo jedan veliki [sm=rozacrtici.gif] ili [sm=modricrtici.gif], pa koliko god bilo bebača! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Zmaja, riječi ti se pozlatile, sad navijam da još pada! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako si ti? Pozdrav i sretno svim ostalim curama, da nam što prije dođe puuuno [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]!![sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif]
|
|
|
|