|
Amarnat -> RE: Odbrojavanje veljača 2012. (9.2.2012 12:35:36)
|
Jess smajlici su preeeeeeee [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif] Sve mi kao trudnice ili sa bebicama, jooooooooooj [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Andy nam se javila- weeeeeeeeee!!! Mila nemas pojma koliko sam sretna sto cujem da su musnine popustile, sada ces napokon moci uzivati u svakom novom danu sa mrvicom u pupici !!! U kojem si tjednu sada? Odgovor curama koje su me pitale gdje sam- tu sam, citam vas ali toliko imam obaveza da se ne stignem javljati,....dobila sam posao i sredujem jednu stranicu i to mi uzima dosta vremena, zahtjeva svakodnevne obnove, reklamiranje prozivoda, nagradne igre i slicno,...ako koga zanima ima stvarno super baby stvarcica, pa dodjite i zavirite,...imamo skroz nagradne igrice, a ponuda kojaobuhvaca 3 baby ducana je velika i divna ;) Smile4me tako nas mozete pronaci,...a na FB fan stranici odrzavamo igrice i ja ju vodim ;) Drago mi je vidjeti da imamo toliko novih trudilica, stvarno se veselim!! Eee cure, kako izdrzavate ovaj snijeg i grozno niske temperature? Kod nas jutros u 5 izmjereno -27 [sm=smiley3.gif][sm=smiley22.gif] Danas je 09.02. ima cura kojima je danas(ne)trebala doci [sm=hudicek1.gif] ...ima novosti??? Moja je po datumu 11.02,....bas sam radoznala hoce li ili ne..hehehe... Od onog tuznog 12 mj, nisam puno ni razmisljala o ishodu ...ako bude- bit ce!! Ljubiiiiiiim vas sve !! Winki falis!
|
|
|
|