|
Melixina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.3.2012 1:12:19)
|
drage curke evo mene natrag nakon dva tjedna :D bome nije lako gledati onaj popis di su curke rodile a ja izmedju njih jos nista [sm=smiley1.gif] ... u svakom slucaju.. citala sam sve postove koje ste objavljivale u protekla dva tjedna i sada se nadovezujem na sve propusteno... znaci dobila sam u konacnici 19 kila.. gin. me poslala na vadjenje secera ( na Mlaci bila), i kao dijagnosticiran mi gestacijski dijabetes.. kako je kasno otkriveno, bacili me na dijetu.. e mile moje neznam jeli ikoja od vas na dijeti, ali bome --> banana.. nekako mi je lakse bilo ostavit cigare nego skinut se sa secera [sm=smiley19.gif] .. nasla na nekoj stranici kao neki meni za gestacijski i pocela to primjenjivati , kad ono sve u gramima (50g kruha, nema skroba, nista slatko, sve kuhano, nema svinjetine, samo pilence i sl.) uf uf uf... uglavnom moj veliki optimizam se sveo na 0.. ali nakon tjedan dana sam se uhodala i sada sam otkrila cari slastica bez secera ( crnu cokoladu za dijabeticare tamanim svakodnevno ) :DDD sto se vise blizi termin, nekako sam sva ni simo ni tamo.. u jednu ruku se bodrim ma sto je jedan dan boli naspram cijelog zivota veselja, a s druge strane si mislim nece moja beba jos van, nije jos vrijeme i sl. sto se tice bolova, imam one tegobe standardnog "rezanja" maternice u donjem dijelu.. kada hodam prepone bole, ali sve si mislim da imam snage za preskocit kucu :D zadnja kontrola mi je bila proslu srijedu i sada cekam 31.03. pa cemo sa koferima u bolnicu da vidimo kakvo je stanje.. nadam se da nece inducirati porod.. masaza međice--> probali mm i ja to od 36.tjedna , ali nekako mi bilo lakse da se "volimo" nego da me tako dole rasteze prsticima :D i da.. bebili je uvijek odstupao dva tjedna od normale (bio napredniji), ali na zadnjoj kontroli se pokazalo da je skroz po PS.-u ;) naravno kilaza je vec tada bila 3,5 kg.. ah jos nesto.. nadovezujem se i na temu maticnih stanica... mi smo se odlucili na krio institut (iz Mađarske), privatno pohraniti.. stigao nam je kit doma.. uplatili smo prvih 400 evrica na njihov racun, i sada kada dodje do poroda, nazovemu gospodju koja nam posalje u bolnicu osobnog kurira da preuzme taj kit i dostavi ga u Mađu.. i ps.s. mene jos nije zvala patronažna.. a cemo vidjeti nakon poroda ako nitko ne dodje, cu ih zvati [sm=bravo.gif].. i za kraj.. cestitke od sveg [sm=smiley27.gif] nasim novopecenim majkama ...
|
|
|
|