RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

NitMit -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 9:36:27)

jutro!

ne znam odakle ste sve, ali evo informacija, u kutini u MTČ-u imaju do kraja ožujka popust od 20% na cjeokupni asortiman, ne znam dal je akcija u svim gradovima. ja lovim ogrtač i spavačice na gumbiće tam, ali čekam porodiljnu naknadu. prešla sam u zg-u cijeli arena shopping centar i nema niti jedne jedine spavačice na gumbiće... drugo, grudnjak za dojilje ima u kreteksu (dućan za bebe, mislim da su bjelovarčani ili tako nešto) cijena 90 kn. iako mi se sad više sviđa informacija od Sheille za muller. [sm=smiley20.gif]

inače, danas sam se ujutro jako zabrinula. kad sam se ustala iz kreveta išla sam se rastegnuti i tako me nešta presjeklo u trbuhu lijevo dole da sam mislila da sam pokidala bebicu. ali evo, sad je dobro, počela se kretati, pa je valjda sve u redu. al sam odrvenila! [sm=zmeden2.gif] uhhh.... se kom to možda dogodilo?

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 9:58:09)

Jutro trudnice:))))

Huh push up grudnjak , postali su mi mali :(((( Osudena sam na ovaj za dojilje zadnjih dva tjedna:((((

Nitmit Mene zna presjeci ali desna strana dole kod jajnika redovito kad se dizem i ja se brinem svaki put radi toga i spajam se sad na ovaj baby watcher i svaki put je sa bebom sve ok. Bit ce da ju nesto zasmeta pa mene takva bol ulovi i traje po par sekundi pa jenjavat pocne...sad mi je lakse ak nisam jedina u tome. Spavacicu na gumbice sam kupila ni manje ni vise nego na placu bas smo o tome pisali prije jedno mjesec dana i sina je rekla da je kupila krasne na placu pa sam se i ja zaletila na plac borongaj.Krasne spavacice do koljena na gumbice i cijena je stvarno smijesna 50 kn komad uzela sam sivu sa rozim masnicama i sa ljubicastim i jos za 70 kn dobila i ogrtac identican tako da sam prezadovoljna. Grudnjak iz mullera je stvarno ok vec je par puta opran i za sad se super drzi(bolje nego ovaj od anite ..zali boze novaca sto sam bacila)

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 10:26:17)

Kod mene nema Mullera....[sm=smiley13.gif] a niti na placu da netko prodaje spavaćice,najjeftiniju sam našla 180 kn u trgovini...Kod nas je živa pustoš[sm=smiley13.gif]

Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 10:29:06)

Jutro trudnice evo mene danas ranom zorom [sm=smiley36.gif]

Hugabuba to mi nekako opako zvuči - što je to?! Valjda je čovjek pametan pa će me nadgledat poslije svega ja se nadam!!!
Ma ta težina mene uopće ne brine dok god mjere odgovaraju tjednima, nikad mi nije ni rekao di težinu ni dužinu tj. jednom kad sam išla na 4d jer valjda automatski računa.

Ja imam jedan grudnjak za dojenje i drugi neću ni kupovat dok ne vidi da li mi uopće treba ili ne. Svi moji stari su mi maleni pa sad nosim njega i još jednog što sam kupila u Intimisimi bez žice, najobičniji. Spavaćicu isto imam jednu, ali ću dobit još 1-2 i mislim da mi to dosta. A trudnička roba ... eee to je već druga priča - ovaj put su mi kukuovi valjda duplo širi da traperice u kojima sam išla rodit zadnji put navučem jedva do ispod koljena (kg sam dobila isto u obe trudnoće) a i hlače koje sad sad kupila (megdje u 12 mj) mi već lagano postaju uske. Trenerke za po doma većinom ne mogu nosit (imam čak 3 hlača!) a majice sreća elastične pa ih navlačim preko trbuha. S jaknama sam se odavno pozdravila [sm=smiley36.gif]

Sheilla meni steznik nije trebao ni poslije carskog ali znam jednu curu koja ga je koristila ali na kraju trudnoće da joj drži trbuh, poslije nije

Marti ja ću ovih dana do dućana pa ti mogu pogledat za navlaku, takva je moja za onaj klasični ormarić prematalicu i znam da ih ima u Bebi i mami sigurno sad sam svoju mjerila 79x50 - to je to.

Da se malo pohvalim - stižu nam i kolica i krevetić i madrac najkasnije do sri drugi tjedan!!!! Baš sam uzbuđena i jedva čekam da imam to kod sebe!
Odoh sad nešto marendat i kavicu si skuhat!

IZVORNA PORUKA: hugabuba

eto vidis,ni meni nije u prvoj trudnoci nista rekao za posteljicu,pa sam posle poroda na "manualnoj lizi" zavrsila????
sada mi je rekao....i sada se brinem,bolje da nije....vidis,znaci nema veze jel pusis ili ne,to se desi,bez obzira na sve [sm=zmeden.gif] ... a moji papiri kod dok. tak da nemogu nista racunati..... moja beba je sa 33 tj. imala 2300g jel to malo????????ha????

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 10:41:49)

A tko zna?? valjda je curkalo a nije skužila jer je imala inkontinenciju cijelu trudnoću...kihnula bi i popiškila se i sl....znam da je luda bila...još je nekih 24kg dobila sve joj je bilo...nisu rekli koliko vode je falilo bilo je nešto ali jako malo, a to je bilo prije 15g i nisu sve kontrolirali kao danas niti tako često...pa ti neznam točno reći...ali uglavnom znam da je na porodu izgubila samo 3.5kg...a bebica je bila nešto preko 2kg....seku su stavili u inkubator jedno 2 dana da je promatraju i infuziju i kažem ni vrag joj nije veća je od mene za glavu i ima je....tako da nema pravila....drago mi je da su ti rekli da te neće prijevremeno poroditi...ima još vremena čitala sam neka od cura mislim da je bablica napisala da posteljica ima 3 faze pa će valjda biti ok...koliko često ideš na kontrolu? valjda će ti reći ako se što promjeni...do tada[sm=smiley1.gif] samo...

hugabuba -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 10:58:18)

jutro cure...
ee marči sada si ti mene uplasila...to sa kihanjem i curkanjem kod tvoje mame???? jer i ja kisem i kasljem i non stop curkam,i to jako,tak da mi je Plavi Viro uvijek u gacicama....mozda i meni pomalo ide plodna jer je ovo za poluditi kod mene.... a bila sam na kontroli 29.2 i sada idem 21.03,iducu srijedu pa cu vidjeti sta ce mi reci ...hvala drzim se ja..... [sm=smiley36.gif]

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 11:08:47)

[sm=duda.gif] Jutro cure... da ne pišem sto postova...evo novih info....
U Rijeci ima u Beba centru, chiccu i prenatalu tih premataljki nisam sigurna za dimenzije...možda ima na netu pa treba pogledati cijena je oko 150kn mi se čini ima za kupiti i one navlake perive za njih....mi smo jučer sastavili krevetić i komodu napokon...isto nam fali madrac i ta spužva pa sam staru poslala da vidi malo jer sam polupokretna...grudnjake sam uzela u prenatalu i it. a spavaćice u marks& spenceru u engleskoj...nona mi je donijela....tako da sam to ajmo reć naslijedila...baš su fine neke...strah me to obući...još mi je i kimono u stilu donijela i sada za roćkas sam dobila kućnu haljinu i papuče tako fine mekane da bi samo u tome hodala [sm=smiley36.gif], rekla mi je susjeda da u Rijeci na placu ima jeftinih grudnjaka za dojilje da su sasvim ok i da se ne isplati kupovati u buticima, i to kaže žena koja doji već 1.5 g...čudo jedno...mislim znam da je to ok i sve ali tako veliko dijete...malo mi je čudno iskreno..mala već priča, hoda, pravi mali čovjek a ona još doji...[sm=zmeden.gif] uglavnom očito se isplati...zna li netko za taj steznik da li se to nosi i ako se rodi carskim??? da ne kupujem unaprijed?? i još jedno pitanje: gdje se može kupiti taj baby wacher i koliko to košta? jučer sam to mami spomenula i sva je bila oduševljena....mislim da je ona u većoj panici od mene...

[sm=duda.gif] curke imena bebača su vam prelijepa....malo sam ljubomorna jer moja bušica još nema ime....kako je krenulo neće tako skoro....[sm=smiley19.gif] dragi nikako da popusti....

P.s. jučer me napokon zvala patronažna sa Viškova, teta Slavica, zvuči kao neka jako ljubazna teta...pita ako treba doći ja flegma kažem kako ne da je sve ok za sada i onda cijelu noć provedem u luđačkim grčevima, nisam oka sklopila pa žgaravica pa mi se počelo povraćati...cijelu noć sam se previjala i plakala, a bebač se toliko ritao da mi ti udarci u mjehur nisu uopće pomogli i da bude bolje ujutro me uhvatio grč u listu nisma mogla vjerovati koliko to boli iako redovno pijem magnezij i sve...i sada kao da sam nešto istegla uopće se ne mogu osloniti na tu nogu kao da se nešto isteglo??? se vama to kada dešavalo?? Da li šta pomaže kod tig tegoba...izgledam ko zombie...ne mogu više....

Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 11:23:58)

Marči mene još nije uopće zvala patronažna! Mislim da ni neće dok se kući ne vratim! I hvala na info za grudnjake [sm=smiley2.gif] Možda je to ritanje znak da se okreće na pravu stranu [sm=bravo.gif]

a grčeva se teško riješit, meni nije ništa pomagalo i znala bi skočit kao da me katapultirao netko i šepat po dva dana od njih - užas! Prođu sami od sebe ...

Ja sam carski i nisam nosila nikakav steznik, mislim da bi to koristilo nekome sa +20 i više kg poslije poroda (to je moja slobodna procjena!) ali po meni je bolje da se to samo pomalo vrati kako je i raslo bez stezanja nepotrebnih ...

Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 11:25:09)

što svih vas tako rijetko naručuju, jedino mene svaka 2 tj, sad već nakon tjedan dana?! Nije mi jasno ...

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 11:37:20)

[sm=smiley36.gif] mene je patronažna našla jučer...kaže da me već neko vrijeme zovu ali imaju stre podatke i adresu (kod mame) i tamo su zvali pa joj je mama dala moj broj moba jer nemam fiksni...tako da sam malo ljuta na sestru i dokt. jer sam joj rekla još kada mi je trudničku otvarala da ima stare podatke i krivo mi je upisala svugdje i samo je pošarala karton napisala preko nove podatke očito nije izmjenila u kompjuteru jer mi stalno zovu kod mame....srećom pa su njeni podaci inače me ne bi nikada našli[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], joj sva sam se isprepadala sa tim grčevima...valjda će proći uskoro...sva sam zgobljena natečena sa podočnjacima do poda, još i šepam!!! divan prizor...mislim da će dragi skrenuti sa mnom.... nemože me više gledati ovakvu kako se patim, a ne može mi pomoći....
A što se steznika tiče...a neznam neke kažu da je to dobra stvar neke ga nisu koristile...meni je prvi put pa ja to školski odrađujem...što kažu da treba ja kupim [sm=zmeden.gif], a nije 20kg na svakome isto...imam frendice 2 koje su nedavno rodile dobile po 20kg u trudnoći izašle iz bolnice u trapericama br 27 kao da su ispljunule....malo škembice viška ostalo ali eto... ja sam nažalost natukla 15kg u 7 mj. i nadam se da neću još puno do kraja jer u mene niš ne stane...ali kako je krenulo...ne gine mi tih 20kg-...a ja nisam baš mršavica bila...onako ugodno popunjena...široki bokovi....samo cice i guzice na meni a niska....tako da sa ovom bušinom sam ko plutača!!! A još kažu da mi je mali trbuh...a zato je sve ostalo supersize!!![sm=smiley19.gif]

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 11:44:50)

[sm=smiley13.gif] ma ne sekiraj se bezveze...da ti fali plodne vode to bi prije svega vidjeli na ultrazvuku...sve ono crno na ekrano oko bebača je plodna voda...ja sam se bila isprepadala da mi curi plodna voda jer stalno nosim uloške ali bila je upala i normalno je to sve pojačano u trudnoći( mislim iscjedak) meni je kroz uložak prolazilo....kod nje se nije kužilo jer je ona stalno piškila pa nije skužila a ultrazvuk iskreno neznam koliko je puta bila ali valjda sam ja u prvom jesecu trudnoće bila koliko ona cijelu trudnoću...tako da nema mjesta panici!!![sm=smiley1.gif] sve je to normalno ja stalno kišem...najčudnije je čim nešto stavim u usta počnem kihati...nemoram ti ni opisati koliko je to smiješno jer hrane bude po svud....a i kašljem pa isto malo procurim...mala mi jaše po mjehuru pa zato...imam osjećaj da će mi njena nogica kroz pišu izletiti[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sada na kraju nas ionako češće naručuju na preglede pa se ne sekiraj bezveze...meni je moja dr. rekla da se ta voda i obnavlja u malim količinama, te da ukoliko sumnjaju da je to neko visokoprsnuće što su me isprepadali da to konstantno curka danima i inficira se te dobiješ temperaturu bčla bla...neće proći neopaženo.....dakle nema mjesta za brigu....

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 11:51:46)

Pa i meni je to malo čudno kako one malo idu na preglede svakih mj dana negdje??? Do zadnjeg puta znači do 31 tj. sam i ja bila svakih mj. dana , pa mio je napisala svakih 2 tj. pa je promjenila u svakih 3 tj....a poslije i češće...mislim da poslije 38 si svaki tjedan do termina...čini mi se bar, ne bih htjela širiti krive info...a pogotovo mi je čudno da sve imamo nešto što bi trebalo nadzirati...pa da ih tako rijetko naručuju...hm...

hugabuba -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 11:55:26)

IZVORNA PORUKA: marči

[sm=smiley13.gif] ma ne sekiraj se bezveze...da ti fali plodne vode to bi prije svega vidjeli na ultrazvuku...sve ono crno na ekrano oko bebača je plodna voda...ja sam se bila isprepadala da mi curi plodna voda jer stalno nosim uloške ali bila je upala i normalno je to sve pojačano u trudnoći( mislim iscjedak) meni je kroz uložak prolazilo....kod nje se nije kužilo jer je ona stalno piškila pa nije skužila a ultrazvuk iskreno neznam koliko je puta bila ali valjda sam ja u prvom jesecu trudnoće bila koliko ona cijelu trudnoću...tako da nema mjesta panici!!![sm=smiley1.gif] sve je to normalno ja stalno kišem...najčudnije je čim nešto stavim u usta počnem kihati...nemoram ti ni opisati koliko je to smiješno jer hrane bude po svud....a i kašljem pa isto malo procurim...mala mi jaše po mjehuru pa zato...imam osjećaj da će mi njena nogica kroz pišu izletiti[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sada na kraju nas ionako češće naručuju na preglede pa se ne sekiraj bezveze...meni je moja dr. rekla da se ta voda i obnavlja u malim količinama, te da ukoliko sumnjaju da je to neko visokoprsnuće što su me isprepadali da to konstantno curka danima i inficira se te dobiješ temperaturu bčla bla...neće proći neopaženo.....dakle nema mjesta za brigu....

hvala marči.... ovaj,ja sam ti ovako dosta neodgovorna sto se tice moga zdravlja,sve mi je drugo vaznije nego ja sama sebi,sada kada si spmenula tem.,neku noc,tocnije prije 2 dana sam se odjednom pocela trest i zima zima mi,a u kuci +30, i imala sam tem. 38 al mi je pala za pol sata i ja zaspala....i sada je nemam,valjda [sm=zmeden.gif] jer ni ne kuzim kada imam temp.,jer sam uvijek u pokretu.....ja uopce neobracam paznju na te sitnice koje puno znace...tek kada neko tu na forumu napise nesto onda vidim da se i meni ti dogadja... [sm=zmeden.gif] ...

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 12:13:00)

ma ne...da ti je nešto ne bi prošla sama od sebe...nesmiješ previše čitati što svi mi pišemo jer svaka trudnoća je specifična i drugačija...ja sam se sva isprepadala toliko puta da sam si rekla dosta...više će ti naškoditi da se stalno sekiraš bezveze od svega ostalog.Što se brige za zdravlje tiče tu smo negdje...ja se s dragim stalno svadjam jer se ne pazim koliko bih trebala, a on ima pravo nisam samo ja bitna već i dijete koje nosim pa se malo skuliram...slušaj svoje tijelo...to je najsigurniji način...kada osjetiš da je dosta stani i odmori....kada misliš da nešto nije ok...kada se loše osjećaš da bi se zabrinula onda reagiraj...sve drugo ti je rekla-kazala...nitko nezna kako je onom drugome...mene je sinoć tresla zima cijelu noć, ne mjerim temp. jer mi je inače oko 37...to je za mene normalno iako kažu da je to upalna temp. a u trudnoći je čini mi se normalno malo više nego inače...da ne lažem netko mi je to rekao...ali ne za stupanj dva...već onako malo....možda te hvata kakva prehlada ili nešto...stvarno moraš usporiti ako je tako...

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 14:31:13)

marci baby watcher sam ja uzela prije tjedan dana tako nesto ....na stranici www.baby-watcher.com.hr imas onaj kod za upisati i onda kosta 667 kn ...dostave ti na kucnu adresu u roku 48 sati. Ja sam puno mirnija sa njim i nije mi zao ni lipe sto sam dala..bolje na to nego na grudnjake...a tako i tako se nadam jos kojoj bebici pa ce se iskoristiti:)

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 16:02:21)

[sm=bravo.gif] hvala ti na informaciji...idem malo pogledati...[sm=duda.gif]

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 17:23:37)

hej curke moje:) grudnjaka za dojenje ima na ri placi...dodju oko 40 kuna i isto su blago jezivi al barem kostaju tri put manje od lisce, chicca i ostalih eskluziva:) moja majka meni rece da je ona nosila grudnjak koji se otkopcavao naprijed i da joj je to bilo ok....pa si sve mislim da cu ako bas budem morala u bolnici imat taj jeftinjak s place a po doma takav neki koji se kopca naprijed.....necu jos nis kupovat jer moja trudnoca je otisla sva u guzu i bokove a nis u cice...na velikuuuu zalost moga dragog[sm=smiley36.gif]a skoro i na moju..bas sam se veselila da cu konacno imat neko malo vece poprsje kad ono ostalo isto...[sm=smiley36.gif]
cure moje nemojte me plasit s tim curkanjem.....ja sam danas bila na wc-u valjda 60 puta od jutra...nevjerojatno.....i primjetila sam mokru bas mokru fleku na gacicama e sad il sam ispustila malo urina a da nisam ni znala ili...valjda nije plodna voda ha????...kako izgleda kad pomalo curka plodna voda? jel itko zna?

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 17:33:28)

Ja mislim ako niste otvorene da vam niti plodna voda ne može curiti. Iscjedak pred kraj trudnoće se stalno mijenja,i nekada je gust a nekada je rijeđi,pa je možda to što mislite da "curi". Ako vam "pobjegne" malo na uložak trebale bi imati žućkaste mrlje na njemu zar ne, jer koliko znam plodna voda je bezbojna. A uvijek postoje ti neki ulošci u ljekarnama koji su kao nekakvi indikatori,promijene boju ako curi plodna voda. Samo sam čula da ih je teško nabaviti,možda preko neta se mogu naručiti.

ribica1 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 18:14:47)

Cure moje ja već jedno deseti put vas čitam i pokušam ulovit sve al nikako da vam napišem koju riječ[sm=smiley1.gif]
Želim vam svima lake i brze porode i da se uskoro mazite sa svojim mirišljavim zamotuljcima!
Vidim puno vas je iz Ri i ja sam rodila u Ri i sve je bilo super imamo dobro rodilište!

E da i ja se stalno brinula da mi curka plodna voda al svaki put mi dr. provjeravo i sve bilo ok, to si ja umislila, čak me bilo strah da neću skužit kad mi stvarno krene al skuži se vjerujte mi i to čak meni nije naglo pljusnulo curilo po malo, tako da ne brinite a i ako imate sumnju rađe provjerite kod dr.!!

Cure sretno!!
Ja posebno čekam mali zamotuljak naše Bablice![sm=smiley2.gif]

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 19:05:09)

hm...koliko sam shvatila bezbojna tekućina bez mirisa...imaš na forumu gaćice su mi mokre puno postova gdje dosta žena piše svoja iskustva...mene je to opralo u 28 tj. pa sam sve pročitala, tražila te uloške sa indikatorom i sl. naravno toga nigdje ali srećom lažna uzbuna...meni je gin. rekla da ako nije skroz prozirno i mokro..što je teško dokučiti kada nosiš uloške da je to iscjedak koji bude rijeđi....a sada na raznim stranicama sam pročitala da se to može provjeriti navodno tako rade u bolnicama....tako da stave tamnu krpu među noge ili tamno rublje i intenzivno se kreću pola sata i ukoliko bude dosta prozirne tekućine da bi mogla biti plodna voda, ako je bijelkasto onda je iscjedak i nešto ako se jako nakašlješ i curi da isto...ali uglavnom se to jako rijetko događa pa ne paničarite....urin također nema boju na tamnom pa se lako možeš preplašiti bezveze a u malim količinama sumnjam da skužiš da se popiškiš tj. propustiš...kažu i da je moguće da pred kraj i pustiš malo vode jer ima žena koje je imaju i previše tako da opet nije bed....to se obnavlja djelomično i regulira...ako si nedavno bila na pregledu i sve je bilo ok...nema razloga za paniku....ako baš sumnjaš da bi to moglo biti odeš na polikliniku u jutarnjim satima da naprave citološki jer u ovoj j.... državi nemaju ničeg pa ni tih indikatora a laboratorij naravno radi samo ujutro....

P.s. sada sam sve pročitala do kraja...tih uložaka sa indikatorima nema kod nas niti se privatno mogu kupiti...htjeli su mi naručiti u ljekarni ali je dobavljač rekao da to više ne mogu...provjereno prije 3 tjedna....pitala sam ginekologicu i kaže da samo zdravstvene ustanove to mogu od sada nabavljati a oni to naravno nemaju...neznam bar u Rijeci...pa čak ni na poliklinici...pitala sam u Sloveniji i Italiji i opet ništa...rekla mi je teta u ljekarni da možda jedna apoteka u Zagrebu hm...čini mi se da je rekla City centar ali nisam sigurna da bi mogli imati...zove se all sense kit i koštalo je oko 80 kn....pa ako netko uspije naći negdje neka javi....

Solarsoul mislim s obzirom da si pred kraj da se bebač spustio ili glavicom pritišće mjehur pa ti je sila za piškiti...ispravi me ako griješim to je normalno...meni je malena naopako i šutira me po mjehuru i stalno mi je pritisak i mokri mi se, a primjetila sam da malo procuri iako je prozirnkasto ipak je samo urin....

Marti83 mene su prepali da imam neko visokoprsnuće vodenjaka koje nije na vidljivom mjestu i ne iscuri sve kao kada pukne već curka pomalo...ali cure to je jako rijetko i totalno druga priča...ne sekirajte se 90% trudnica ima te strahove i uglavnom tj. većinom su lažne uzbune...pred kraj je normalno imati jači isjedak i češće mokrenje...kao šta sam hugabubi napisala gore iznad ima žena koje cijelu trudnoću imaju laganu inkontinenciju...

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 20:09:31)

heh draga moja Marci ja uopce ne znam u kojoj je poziciji moje dijete,kad smo kod doktora uredno dubi na glavici...al kad dodjemo kuci....svugdje ga osjetim i najcesce me jako klepa po mjehuru:) ne mogu skontati s cime? zadnja dva dana osjecam jak pritisak na mjehur pa mozda i jest glavica..jer mi nisu onakvi udarci u mjehur ko prosli tjedan....a i blizi se ponedeljak kad idemo doktoru pa se vjerojatno mudrac vec sad priprema da se pokaze u najboljem svijetlu:) tjesi me pomisao da sam sada ipak vec 35. tjedan...pa ajde jos desetak dana da izdrzim moze on i van:)....al neka njega unutra dok uredimo sobu i dnevni:))

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 20:52:14)

ribica1 hvala na zeljama, nadam se da ce nam bas takvi i biti porodi :)))

cure i da plodna voda malo curka pa nije li da se nadomjesta? to je problem samo ako pljusne sve van pa mora doci do poroda? Ili sam ja to sve krivo shvatila? Uostalom da bi plodna voda pljusnula van ne mora li trudnica biti otvorena? sad sam skontala marci izbaci com sa linka slucajno sam to stavila http://www.baby-watcher.hr to je link ....blesava ja.:)))

ja bi bila sretna da nisam bas dobila puno u cicama , nosila sam solidnu 85 c .....sad sam doslovce 100 d :S cice su mi ogromne i to mi je strasno nadam se samo da ce se vratiti u prijasnje stanje i smanjiti. Jedino sto je mrak sa cicama i sto sam skontala da su mi tak crvste i tak dobro stoje da je to nevjerojatno.

GreenSheep -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 20:56:33)

ja isto imam spavacice na gumbice i to puno olaksa dojenje, za bolnicu mi nisu trebale jer tamo sam dobila bolnicke svako jutro za promijenit a i krv procuri dok spavas pa zakaj da nosim svoje..raspitajte se jel tako i u vasim rodilistima.  na placu sam nasla spavacice s prorezima na cickama koji se samo preklope al nije to za vece cicke jer stalno provire..
steznik nakon poroda nisam nosila jer kazu da je bolje da se maternica prirodno stegne a tom pomaze i dojenje i vec sam 5 mjeseca nakon prvog poroda opet ostala trudna i nisam imala nikakvih problema [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] tak da nisam nosila ni drugi put i evo ostala trudna i treci put i sve ok a dobila u dve trudnoce 30 kg viska..
jedini mit u tome svemu je bio da dojenje stiti od trudnoce [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
i ja bih da izadje prije, sve mi je teze dizat se nocu 5 put pa nikak se naspavat i onda prek dana moram nadoknadit a kad i legnem [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] pocne divljat na kaj sam navikla ali njena stucavica me izludi tolko da se preznojim sva kak mi je to iritirajuce... jel i vase bebe tolko stucaju?

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 21:00:34)

[sm=smiley36.gif] ajde super....javi nam kako je prošlo na kontroli....samo neka se on strpi još mrvicu ali ako se i okrene to ne znači da će ostati u tom položaju...ima vremena...ali meni je rekla ako se do 36 tjedna ne okrene da najvjerovatnije ni neće[sm=zmeden.gif]...čekamo dobre vijesti[sm=bravo.gif]

marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 21:06:02)

[sm=smiley36.gif] nema beda skužila sam...pogledala i čini mi se kao super stvar, moram se sa mm konzultirati jer nije baš malo novaca a još 2 mj do kraja pa ako se složi budem uzela, žao mi je da nisam prije znala za to sigurno bih uzela...

Ajoj šta se cica tiče, užas....ja sam na ahhh bra jer u niš ne stanu...fino su napete i popunjene....i stanu u trudnički grudnjak br 7....ko karikatura sam...cica i guzica svugdje ....i bušina naravno...ne bi se žalila da ih manje...teško i naporno...a je li istina da kada rodiš zbog mlijeka još narastu koji broj??? nadam se da ne....[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>