|
Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (14.3.2012 10:29:06)
|
Jutro trudnice evo mene danas ranom zorom [sm=smiley36.gif] Hugabuba to mi nekako opako zvuči - što je to?! Valjda je čovjek pametan pa će me nadgledat poslije svega ja se nadam!!! Ma ta težina mene uopće ne brine dok god mjere odgovaraju tjednima, nikad mi nije ni rekao di težinu ni dužinu tj. jednom kad sam išla na 4d jer valjda automatski računa. Ja imam jedan grudnjak za dojenje i drugi neću ni kupovat dok ne vidi da li mi uopće treba ili ne. Svi moji stari su mi maleni pa sad nosim njega i još jednog što sam kupila u Intimisimi bez žice, najobičniji. Spavaćicu isto imam jednu, ali ću dobit još 1-2 i mislim da mi to dosta. A trudnička roba ... eee to je već druga priča - ovaj put su mi kukuovi valjda duplo širi da traperice u kojima sam išla rodit zadnji put navučem jedva do ispod koljena (kg sam dobila isto u obe trudnoće) a i hlače koje sad sad kupila (megdje u 12 mj) mi već lagano postaju uske. Trenerke za po doma većinom ne mogu nosit (imam čak 3 hlača!) a majice sreća elastične pa ih navlačim preko trbuha. S jaknama sam se odavno pozdravila [sm=smiley36.gif] Sheilla meni steznik nije trebao ni poslije carskog ali znam jednu curu koja ga je koristila ali na kraju trudnoće da joj drži trbuh, poslije nije Marti ja ću ovih dana do dućana pa ti mogu pogledat za navlaku, takva je moja za onaj klasični ormarić prematalicu i znam da ih ima u Bebi i mami sigurno sad sam svoju mjerila 79x50 - to je to. Da se malo pohvalim - stižu nam i kolica i krevetić i madrac najkasnije do sri drugi tjedan!!!! Baš sam uzbuđena i jedva čekam da imam to kod sebe! Odoh sad nešto marendat i kavicu si skuhat! IZVORNA PORUKA: hugabuba eto vidis,ni meni nije u prvoj trudnoci nista rekao za posteljicu,pa sam posle poroda na "manualnoj lizi" zavrsila???? sada mi je rekao....i sada se brinem,bolje da nije....vidis,znaci nema veze jel pusis ili ne,to se desi,bez obzira na sve [sm=zmeden.gif] ... a moji papiri kod dok. tak da nemogu nista racunati..... moja beba je sa 33 tj. imala 2300g jel to malo????????ha????
|
|
|
|