|
hugabuba -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (13.3.2012 22:10:13)
|
IZVORNA PORUKA: GreenSheep danas 35+0 i bila na pregledu kod gin. radio uzv i bas me razveselio, raskomotila se na onom ljigavom stolcu i gledala... i kaze dr. beba2300g a ja si mislim kak tak malo, al iz prijasnjih trudnoca uvijek su mi rekli manju kilazu po uzv a bebe ispale teze za 400g a druga za 500g na porodu. zato Hugabuba, ne brini, uzv nikad nije tocan ima samo prosjecne parametre. Slatkicelu, ja bih isto radije na carski isla u onim trenucima pogotovo jer je bebac bio prevelik za izac al praksa u mojoj bolnici je takva da prvo moras prirodno pa ak nejde te voze u salu, na srecu, uspjeli smo i sve ok..zato se raspitaj, da te ne muce prije carskog i ne grizi se zbog poroda, zadak ako nejde je jako traumatican i za bebu i mamu.. a odjeca za trudnice..stvarno pretjeruju, zele zaradit ko i na djeci..prije nisam kupovala nist, nosila trenirke i obicne hlace... otkrila tek nedavno C&A tamo robe za nas jako povoljno a jos bila i snizenja, grudnjake za dojenje sam prije kupovala preko necckermanna al tog vise nema i u Triumphu, oni su imali cak lijepe modele, iako su me obicni bijeli razocarali jer razvukli se za mjesec dana...bome sad opet treba obnovit zalihe, stvarno sam ih se nanosila dugo jer dojila sam i puno je lakse sam otkopcat [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jel ide neka od vas u Merkur Zagreb?? trebam saznat koji dr. tam radi koji dan, krecem za dva tjedna.. pa da,2300,pa zar nije veca????ma znam te uzv-e,ali meni dok kao " ovaj je novi,ovaj je tocan,negrijesi....."ajd dobro neka bude....nije bitno,samo da bude sve oke,ja jedva hodam,inace sam +23kg,sve me zivo boli,mislim da cu uskoro... [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|