RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (16.2.2012 9:26:56)

halo curke,kako ste mi danas? mene nešto malo šarafi u križima i od jučer me bole noge,a i nekako sam umorna već 3 dana. mrvica mi je danas nešto mirna,ali me dosta i tiska. eh,izgleda da su počele čari trudnoće u posljednjim tjednima....:))

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (16.2.2012 12:44:55)

Ja sam super danas, otišla sam prošetati po ovako divnom sunčanom vremenu.Skoro sam i bez jakne otišla koliko je zatoplilo kod nas. Imala sam neke lude snove pa sam se jutros smijala sama sebi[sm=jezicek.gif] Odoh složiti mašinu za suđe pa se tipkamo kasnije.Pusaaaaa

Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (16.2.2012 19:22:26)

joj ja sam danas baš nikako - em sam cijelu noć bauljala i već u 6 ujutro gledalo u plafon i nisam mogla zaspat - još me i neka hunjavica lovi [sm=smiley13.gif]
valjda će me brzo proć da mogu malo okolo lunjat jer mi već dosta stana! A i moja mrva nekako tiha par dana ... mislim mrda se ali nekako tiho i slabašno ... ma glavno da ju čujem!

Nikaklo da vas pitam - jel vas boli trtica nekad - ili to meni od sjedenja za kompom?! A boli me i kad legnem koji put!

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (16.2.2012 20:40:02)

hej curke:)...ja sam danas sa svojim bebacom imala bas zanimljiv dan....prvi put se moj trbuh premjestao s jedne strane na drugu i to bas jakooo pa mi je to bilo bas slatko za gledat....ja bi si to najradije snimala da imam za uspomenu.... a  isla sam i u laganu setnju, (doktor je rekao da mirujem al valjda  malo setat smijem)....cisto da vidim to nase prekrasno sunce nakon sve ove silne hladnoce i bure ....
mene zna probadati u zdjelicnim i stidnim kostima, bas onako  neugodno bude.....al se nadam da je to jer se sve to dolje siri....pojacava mi se taj osjet nakon duzeg sjedenja pogotovo za kompom.....

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (16.2.2012 20:49:36)

Bome ja sam se danas naradila. Radila do 4, spremala stan , sarmu pripremala, bas sam bila vrijedna, ali sad me to kosta, malo sam se sjela za komp i osjetim kako me kicma rastura. Jedva cekam porodiljni stvarno jer ovo je sad vec muka.

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.2.2012 7:30:01)

sheilla,pa kaj ti jio radiš? zašto ne ideš na porodiljni? evo,ja sam se danas probudila nekako s voljom da se primim posla jer već par dana štrajkam i sad mi se to fino i vidi:podovi su mi kkatastrofa,prašine 3prsta,veša za peglanje cijela kamara... danas ću to srediti. mene trtica ne boli,ali stidna i zdjelična kost me zna ponekad.

bez brige draga,to je samo širenje

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.2.2012 10:02:19)

Radim jos drugi mjesec i onda sam free (uzela sma tjedan dana godisnji pa na porodiljni) i moram priznati da sam se sad tek uvjerila da je strasan zakon o 45 dana prije termina brijem da zena cim ude u trece tromjesjecje bi trebala dobiti porodiljni jer sve ovo je samo muka i stres ponajvise za bebu ) Jel neka od vas probala one carape za natecene noge ? Naime noge mi tak naticu da su navecer balvani pa sam navratila sinoc u ljekarnu po neki gel ali me zenska uvjerava da su carape jedino sto ce mi pomoci.

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.2.2012 10:29:29)

iskreno,ni čula nisam za te čarape. što se porodiljnog tiče,pa što te nije mogao tvoj gin. poslati ranije na čuvanje trudnoće? koliko znam to svi rade.
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] evo,ja se moram požaliti da on mojih planova danas ništa,nešto mi se malo vrti,a i imam svekra kojeg mrzim iz dna duše i koji se pobrine svaki dan da se tresem zbog njega,pa sam popila normabel i odoh u horizontalu.

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.2.2012 12:23:10)

ah samo socijalni ti to moze dati a ja svog mrzim (osjecaj je uzajaman) .Sad sam ga tek promjenila, ali sad mi nema neke koristi otici na komplikacije radi 7 radnih dana:)))
Joj razumijem te, ja imam svekrvu koja sve uvijek zna , a najbolje kako meni dici tlak .Mislim mozda i nasi hormoni divljaju ali bas da moram slusati svaki put kad me nazove (a to je cca svaki drugi dan) cari dojenja i kako je to zdravo (iako sam sto puta vec rekla da zelim dojiti i da se nadam da cu moci) Najrade bi joj svasta ponekad rekla ali sutim pa se maknem ... :))
Samo se nemoj zivcirati ne vrijedi

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.2.2012 12:33:47)

Meni službeno počinje porodiljni 24.02[sm=bravo.gif] Bila sam na pregledu, stanje nepromijenjeno.Sve je ok,otvorena nisam,ali noćas me na momente hvatala bol kao kada trebam dobiti,i još me u području zdjelice probadalo više sa prednje strane kad god bi se okrenula.Ja to rekla gin i on me poslao da radim urinokulturu.Pa ćemo vidjeti da nije neka upala.Beba je fino koljenima ispod želuca, pa me sve trbuh probada od zatezanja trbušnih mišića[sm=smiley29.gif].Težinu [sm=duda.gif]ne znam ali duljina po bedrenoj kosti odgovara za 42 cm. Na slijedećoj kontroli raditi će ctg,pa eto napokon da bude nešto novo.... Još samo malo do finaaalaaaaaaaa[sm=smiley36.gif]

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.2.2012 17:17:28)

joj curke moje suosjecam duboko radi svekara i svekrvi...i moja je bas gadna...al uopće ne zasluzuju da se nervirate oko njih.....VI ste sada centar svijeta i bebice su najvaznije...nikakvi svekri, svekrve i njihova pametovanja ne smiju vam sada poremetiti zadnje tjedne trudnoce...:)) nadam se da si Sina dosla k sebi...i drugi put...kako bi rekao moj necak "propuh krcma"...sve sto kaze....kroz jedno uho unutra kroz drugo vanka....i ne daj se nervirati.....pomazi svoju bebicu, nasmij mu se od uha do uha i ponosno odmarsiraj do fotelje....na odmor:)) jer ti to zasluzujes....

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.2.2012 19:15:24)

Sina to se tebi zavrtilo čim si ga vidjela jel? Nadam se da je normabel prošljakao i da si bolje.Moje jutrošnje tegobe napokon nestale, malo sam se istezala,protegla škembicu,nazdravila čašom magnezija i sada sam ok. E da samo vidite situaciju kod mene sada u dnevnoj, ja na kompu(prije sam čak i peglala) a moj dragi sjedi u home made simulatoru i vozi formulu. Ja ću imati 2 djece u 4 mj[sm=jezicek.gif]

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 9:21:16)

Hej curke, sinoc smo mm i ja izgubili noge trazeci spavacice na gumbice za bolnicu. Gdje ste vi svoje kupili ? Mislim neznam da li ja trazim na krivim mjestima ili su mi rekli krive spavacice ali uglavnom do koljena i na gumbice i nigdje ih nema za kupiti . Help :)))

marinazg -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 9:41:46)

jutro curke
samo da vam mahnem [sm=smiley1.gif]
evo mi samo cekamo trudice pa da upoznamo svog princa, otvorena sam 2 prsta i jucer mi je ispao sluzni cep [sm=bravo.gif]
uzivajte i izdrzite jos malo [sm=smiley31.gif]

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 9:43:46)

sheilla,odakle si i u koju se bolnicu spremaš? ni ja nisam pametna po pitanju tih spavačica. glupo mi ih je sad kupovati jer ih uopće ne koristim,dakle trebat će mi samo za ta 3-4 dana u bolnici,a i u bolnici daju njihove. inače,ja sam ih vidjela samo na placu,koštaju nekih 60 kn. jučer sam počela pakirati torbui ni sama nisam znala kaj da stavim od te obleke unutra. za sad sam osim kućne haljine stavila samo donji dio piđame i majicu kratkih rukava,vidjet ću kaj ću dalje.

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 9:45:03)

IZVORNA PORUKA: marinazg

jutro curke
samo da vam mahnem [sm=smiley1.gif]
evo mi samo cekamo trudice pa da upoznamo svog princa, otvorena sam 2 prsta i jucer mi je ispao sluzni cep [sm=bravo.gif]
uzivajte i izdrzite jos malo [sm=smiley31.gif]

sretno draga!! baš mi je drago,moram ići vidjeti kako stojite na kladionici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mariola -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 10:00:18)

IZVORNA PORUKA: Sheilla

Hej curke, sinoc smo mm i ja izgubili noge trazeci spavacice na gumbice za bolnicu. Gdje ste vi svoje kupili ? Mislim neznam da li ja trazim na krivim mjestima ili su mi rekli krive spavacice ali uglavnom do koljena i na gumbice i nigdje ih nema za kupiti . Help :)))

Ja sam u prenatalu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pozz curke, imate vi još gurat do finala, ali mi se čini da vam je lakše nego nam koje iščekujemo dan po dan da krenemo u rodilište...

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 10:04:44)

aaaa,za čas ćemo mi doći na vaše mjesto.

mariola -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 10:07:33)

Još malo sina, da, proći će to za čas.
Jel nosiš curu ili dečka?

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 11:01:52)

sina znam tocno..i meni ih glupo kupovati jer ih ne nosim a nigdje nemrem ni naci neku koja mi pase. iz zg sam danas se spremam psihicki na obilazak s.c arena (ima da izdahnem ) ali mislim da ce nam koristiti i za poslije malo posto ce mi sigurno biti lakse u spavacici po doma nego u pidzami sa malom bebicom.

marinazg sretno drzim figice da ti porod bude sto brzi i bezbolniji :)))

mariola hvala pogledam danas u prenatalu bas ga imam u areni uz ostale. Iskreno mislim da je vama lakse sad kad je jos tako malo ostalo , ja jedva cekam da dodem do 01.04 ... pa onda da imam slatke brige oko toga kad ce poceti ...ovo me sad ubija :)))

mi nemamo bas nikakav popis kad koja treba roditi ...sad bum ja isla cackati malo taman imam 20 min vremena i nis pametnog za raditi :D

marinazg -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 11:06:11)

Sheilla hvala, uslisile ti se rijeci [sm=jezicek.gif]
evo mi na temi bacale oklade kad ce koja hahaha [sm=jezicek.gif]

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 11:12:38)

01.04 sina
09.04 Marti83
10.04 zdici
10.04 slatkicalu
11.04 Bablica
11.04. Malalena
15.04 Leptir5
16.04. martina 87
20.04. Sheilla
25.04. hugabuba

to sam nasla, ako sam koga fulala neka samo cp i doda da znamo koja nas kad ocekuje :DDD

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 12:38:52)

hej,sheilla super si se sjetila za ovaj popis na našoj temi,još bi mogle i spol staviti za nas koje znamo kaj nosimo. u koju bolnicu ti ideš?

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 19:17:27)

E Sheilla dobra ideja za popis[sm=bravo.gif] Ja čekam[sm=modricrtici.gif]
Sina šta ce vama u rodilištu uvjetuju da imate svoje spavaćice?Kod nas možeš ali i ne moraš ponijeti.Ima kod nas u jednoj trgovini spavaćica koja nije na gumbe nego je samo preklopljena pa si izvadiš "mljekaru" kada ti treba.Baš razmišljam da si ju uzmem(oko 100 kn dođe)

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (18.2.2012 19:32:16)

mozemo nadodati sto god nam pase...i kladionicu i mi jos malo otvoriti .... sve smo blize terminima :))) Ja sam konacno danas nasla spavacice i to ni manje ni vise nego u pletixu u areni. Noge ne osjecam ali konacno mogu torbe spakirati kad mi se sve opere. Inace idem u petrovu roditi, pod nosom mi je tak i tak:)))

Marti ja nebi tu spavacicu, imam takvu doma i tak je zeznuta jer ako ti je malo veci preklop stalno lovis mljekaru :P

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>