|
Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (15.2.2012 15:08:24)
|
ovaj dio i mene muči - vidim ja da smo tu sve neke trtarošice hihihihi ... sreća pa imamo još malo do kraja! Ja sam jutros vsa nikakva nos mi začepljen jedva dišem, nikako se nisam naspavala - čudila se do 2 (to je već standardno) i onda sanjala da me napadaju neke vjeverice i vrtila se lijevo desno cijelu noć. Jutros mi došla moja frizerka pa mi malo sredila friz i to jedino što mi dan uljepšalo - inače danas sam sva neka [sm=smiley19.gif] A plus na vagi ... raste li raste! Na početku u minus, a sad već imamo 10+ [sm=smiley2.gif] MARTI javi kakva je knjiga, baš sam neki dan čitala o njoj da je dobra, ali nikako otić kupit. BTW di si ju kupila? IZVORNA PORUKA: sina LIDAČ [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo i baš mi je drago de se netko javio sa istim iskustvom,pa eto draga,solarsoul nadam se da češ prestati ili barem malo manje razbijati glavicu i još više uživati u [sm=nosecka.gif]. SHEILLA i tebe potpisujem u potpunosti: lijepi su ti naši trbuščići i uživam u tome što me svi maze i paze (naročito mm),ali čim malo ne osjetim bebu već mi nije svejedno,a kad ju osjetim kako se migolji i lupa tak bih ju rado pomazila,a ne mogu do nje. tako blizu,a tako daleko,stoga jedva čekam neka se ona meni rodi živa i zdrava,nek ja nju imam na rukama,lako ćemo i oko poroda kakav god on bio i oko neprospavanih noći,samo nek je meni moje zlato na prsima. znači ti si danas 30+5,ravno si 2 tj. manje trudna od mene. meni je termin 06.04. još malo i sad će to....
|
|
|
|