RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 10:54:31)

Ja se ustala pred sat vremena,ja idem "ubit oko" oko 13 tako me sada u zadnje vrijeme hvata.Isto tako je i moja mama pred kraj trudnoće samo spavala i odmarala. BH nemam niti ja,barem ništa ne osjetim,magnezij pijem kad vidim bočicu inače se ne bih sjetila. E da nova faza trudnoće,hrčem ko luda[sm=jezicek.gif]MM me jutros htio snimiti da mi pokaže ali je kasnio na posao pa je odustao.

martina87 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 10:58:37)

mene boli naprijed i onako kao menzis,nije toliko jako izdrzljivo je i u nepravilim je razmacima ali dosta cesto

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 11:00:33)

Ako ti se stvrdne trbuh kontrakcije su sigurno.Popij magnezij, noge na povišeno i odmaraj.Ako se ne smiri,idi kod doktora

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 11:08:40)

potpisujem marti. izgleda da su bh kontrakcije. ako se ne smiri,otiđi doktoru. čudno,ja ih nemam sad,ali sam ih imala davno prije,negdje oko 5mj. trudnoće. što se hrkanja tiče i ja hrčem i to dobro znam potegnuti,ali srećom samo ako zaspim u boravku na trosjedu. u krevetu samo ponekad i to malo,ali boravak ajooooj,ide motorka

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 11:12:25)

joj,cure ja jedino ne znam kak ću sa ovim svojim bronhijima. doslovce jedva dišem,već me i pluća bole,mislim da i jesam tako umorna jer mi je disanje takav napor. sve mi se čini da već ima veze i ovaj moj trbuh sa tim otežanim disanjem jer ovo je nekako previše,a ne samo prehlada. ne mogu više ni taj čaj toliko žlampati,pijem sirup od bijelog sljeza,ali teško mi je i dalje.užas

martina87 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 11:18:56)

nekad mi se stegne stomak i imam osjecaj napetosti kao da cu puknit.sad se smirilo ma bitno je da je u nepravilim razmacima.vidjet cu kako ce danas biti.

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 11:29:05)

ma,izgleda da su kontrakcije,ne brini.

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 11:29:37)

Sina probaj se inhalirati.Pravilno držanje malo pomaže kod disanja i probaj dignuti malo ruke iznad glave kao da se istežeš i udahni par puta.Meni je znalo pomoći,ali još mi je trbuh niže pa me ne muči toliko.

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.2.2012 13:10:38)

hvala na savjetu,evo probala i pomaže,a i odrijemala sam pola sata ne osjećam više onaj umor,pa mi je lakše. inhalacija mi je pomogla kad sam imala začepljen nos.

martina87 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (4.2.2012 18:47:33)

eto stavila i ja par slikica pa da vi vidite sto je lubenica[sm=smiley1.gif],a dobila sam samo 4 kile(ali da se razumijemo mene inace ima)[sm=smiley36.gif]

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (4.2.2012 18:55:18)

samo 4 kile???? pa kako? i mene ima,pa sam svejedno natukla 10. kako ste inače? patricija ti je preslatka (na mamu)

martina87 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (4.2.2012 18:57:42)

sa 76 sam ostala trudna,a sad imam 80 i to je previse[sm=smiley9.gif].sad smo dobro pijem redovno magnezi i nema vise bolova.hvala,patricia je mamina curica dok nevidite tatu..hehehe

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (4.2.2012 19:07:53)

4 kg???? Jaooo,ja ako i pogledam hranu sve se lijepi na mene [sm=smiley36.gif] Za sada držim se na +13 i u ovih tjedan dana od pregleda nisam dobila ni gram[sm=bravo.gif]
Ova hladnoća je užas,cijeli dan se prebacujem po kauču,ništa mi se ne da(osim šetnje do frižidera ako ima šta da ubacim u sebe)

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (4.2.2012 19:14:53)

ja sam od proslog tjedna navalila na cokoladu:)) tako da mojih ponosno stecenih 6 kg do sada...mislim da ce se do sljedeceg pregleda pretvoriti u 12 pa ce me doktor ošpotati:)...zadnji put na pregledu je jednu curu sestra oprala kako se puno udebljala a pred kraj trudnoce je i da sad do kraja mora paziti....ne znan zasto je to tako..meni je odmah na pocetku rekao da se ne smijem puno udebljati iako mene ima od prije pa mozda zato[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]a moja sister je u prvoj trudnoci dobila 25 kila a u drugoj 18 i nikom nista....bebice super zdrave, ona isto...skinula te kile ko da ih nikad nije ni bilo....ah ti divni brzi metabolizmi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (4.2.2012 19:44:33)

nemojte o hrani. ja zadnjih par dana ne pazim pretjerano s obzirom na moj šećer,ali ne jedem slatko. ne znam da li u bolnici provjeravaju težinu,u utorak idem na kontrolu tamo. kako vaše [sm=duda.gif]? ja danas imam cijeli dan akciju(krečimo kuhinju i blagavaonu), a moja [sm=rozacrtici.gif] se cijeli dan migolji i rasteže,nema lupkanja. sad sam se smirila,a od nje ni čmrke. a ja se mislila maziti.

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (4.2.2012 19:51:08)

moj bebac je sve aktivniji i to me raduje...danas cijelo vrijeme migolji i lupketa...a s obzirom da sam ja sad u nekoj fazi čačkanja po netu kakav porod i bla bla....onda nailazim na neke horore od pupcane vrpce pa do ostalih komplikacija na porodu i nakon njega.... paa sam blago luda....a za tvoje maleno nije ni cudo da se sada ne javlja kad se dijete umorilo krececi skupa sa svojom mamom kuhinju i blagovaonicu....sad fino nesto slatko bar kakao popij  i odmori i da vidis kako ce trbuscic počet plesat[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (5.2.2012 13:09:44)

zenskice imam smećkasti iscjetkic????? jel to normalnooo ili???? da idem doktoru? Ništa me ne boli i ne probada...

martina87 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (5.2.2012 13:47:01)

ako si imala odnose onda je vjerovatno od toga ako nisi onda kod doktora.ako nije jako i ako prestane ok.mozda je i od prehlade????

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (5.2.2012 14:07:25)

eh da sam barem imala odnose:)...nema mi muza tri tjedna dakle odnosi otpadaju....bas sam se zabrinula....ujutro sve ok....i sad poslije rucka  koma:((((((....gledam sad svako malo nema nikakvog traga...ali jako sam uznemirenaaa

martina87 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (5.2.2012 14:25:28)

ako ga vise nema i nista te neboli bit ce ok.al ti sutra nazovi ginekologa i reci mu pa ces vidjeti sta ce ti reci.odmaraj

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (6.2.2012 0:41:05)

uf,draga tek sad vidim. je li prestalo? iskreno,ja bih se usr.... i odmah otrčala doktoru ili u bolnicu,ali kažu da ako dođe čak i do nekog blagog krvarenja i ne traje duže od 1 dan nije vrijeme za paniku. svakako nazovi dr i javi se.

Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (6.2.2012 13:28:29)

Solarsoul kakvo je danas stanje na donjem katu? Ja bi već odavno bila kod doktora!!! Doduše ja pušem i na hladno ...
Ja sam se konačno noćas naspavala - nije bilo skakanja cijelu noć pa sam uspjela odmorit konačno! Kako vi sa spavanjem?

Koliko su vam bebice aktivne? Moja ima neke svoje fore - 3-4 dana skače, rasteže se dan i noć i onda ima dan odmora kad se jedva mrda, samo ako ruku staviš! Sva sam bila u panici dok to nisam skužila, sad već znam da je danas dan mirovanja! [sm=smiley1.gif]

A hrana ... sinoć se u 11 najela pancete i toplog kruha! [sm=smiley36.gif]

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (6.2.2012 15:01:55)

hej cure moje drage hvala vam:)) bila sam jucer na hitnoj za svaki slucaj...uglavnom doktor koji me pregledavao nije vidio nista posebnog u tom mom iscjetkicu, sve je pregledao vaginalno ultrazvucno bla bla sve divne radosti koje vec imamo s ginekolozima[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]al naravnoo upotrijebio je i krasnu metalnu spravicu pa tek sad krvarim onako za pravo...danas sam bila ujutro kod svog ginekologa a on reče sljedece: to je krvarenje povrsinsko al krvarenje iz grlica maternice koje je doslo uslijed nekog naprezanja kaslja i slicno...terapija: mirovanje, vaginaletice i jos mirovanja...kontrola mi je za 7 dana, uzeti ce mi i bris da ne bi doslo do neke infekcije pa i do nekih ruznih nuspojava koje idu uz to ..o kojima ne zelim ni misliti.....bebac je super, bezbrizno skakuce okolo po mom trbuhu i to me neizmjerno veseli....a to je i najvaznije..ja cu sve te ruzne bestije koje mi prijete zalijecit ..samo da mi je on dobro[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ljubim vas i jos jednom hvala sto suosjecate sa mnom...

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (6.2.2012 16:39:51)

hajde,hvala Bogu,neka je sve dobro. što se pokreta bebe tiče,više ne znam što da mislim. vi sve pričate o lupkanju i skakanju,ja skoro pa ne znam što je to,pa me onda ponekad (kao sada) hvata panika. ja osjetim samo blago migoljenje i istezanje i danas čak i to dosta slabo. sutra ujutro idem u bolnicu na kontrolu,nadam se da će biti sve u redu.

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (6.2.2012 18:34:18)

jest...nadam se da ce tako i ostati i da ranica nece povuc neku glupu infekcijuu...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ja sam Sina jucer saznala da mi je bebac em poprečno em da je posteljica sprijeda pa je doktor na hitnoj rekao da vjerojatno slabije osjetim pokrete...što manje vise i jest istina....al nocas dok sam ja imala besanu noc zasto kako i otkud sve to meni od turbo uredne trudnoce?.....moj bebac je skakaooo i skakaoo...jutros na pregledu kod mog ginekologa...bebac glavicom prema dolje okrenut a buba me nogicama u rebra.....to sad osjetim.....dosta...iako ne prejako...tako da je mozda do posteljice....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>