|
sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (2.2.2012 13:51:51)
|
ej,drago mi je da ti je noga bolje,srećom da se nije ništa gore dogodilo. baš me zanima kako će tebi biti na tečaju,meni nije bilo ništa posebno. što se tiče toga da li netko drugi može ići sa tobom na porod,ne znam,mislim da to ovisi od bolnice do bolnice i od situacije. najbolje bi bilo da pitaš tamo gdje misliš roditi. ne znam ni za ostala zg rodilišta,ali u ovom u koje ću ja ići prije mjesec dana kad mi je šogica tamo ležala pitala je da li može suprug na porod(to je pitala radi mene jer je znala da mm ide sa mnom,dok moj buraz nije htio ni čuti da ide sa njom) rekli su da može i to čak bez obzira na tečaj,a u tom istom rodilištu je moja radna kolegica išla sa svojom kčerkom na porod kad joj je kći rađala i čak je i pupčanu vrpcu rezala. mislim da i ovisi i od ekipe koja je tamo ,a i od toga kako se ti sam postaviš. ja recimo znam da mm želi ići i da ga ja želim kraj sebe i nema te sile koja će nam to zabraniti ako će porod ići onako kako treba. odoh škicnuti tvoju bušu u album. pozz draga,tipkamo se
|
|
|
|