zagnojena rupica od mindjuše.. (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Roditeljski razgovori

Poruka

mala pcelica -> zagnojena rupica od mindjuše.. (19.9.2011 21:45:29)

maji mi se zagnojila rupica danas,ja joj izvukla mindjusu jer se stalno zalila da ju boli to uvce i poslje toga se zagnojila...sa cim da joj mazem to i dal ce ta rupica da zaraste?

zara13 -> RE: zagnojena rupica od mindjuše.. (19.9.2011 21:49:52)

ja probušila jednu rupicu prije mj dana i stalno i se isto gnoji ,ja namažem sa alkoholom ,skinula sam naušnicu i za tri dana mi se stvorio čep i jedva vratila naušnicu na uho sad ju skinem i obrišem sam i nadam se da će se uala smanjiti.

mala pcelica -> RE: zagnojena rupica od mindjuše.. (19.9.2011 21:51:19)

ma maja mi neda ni blizu da joj dirnem uvo,al uspjela sam malo alkoholom da joj to namezem...mislila sam da ima nesto ucinkovitije,a da rupica ne zaraste [sm=smiley13.gif]
p.s. mi smo njoj probusili uši prije skoro 3 mjeseca i sad se počelo gnojiti ...

mamacita -> RE: zagnojena rupica od mindjuše.. (19.9.2011 21:55:02)

I mojoj malenoj se jedna od rupica bila zagnjojila, no nikako nisam skidala one medicinke prvih mjesec dana. Uzela sam alkohol, i svaki dan u jutro i na vecer mazala sa alkoholnom vatom, a cak sam stavljala i Bivacin mast kao antibakterijsko sredstvo, okretala sam nausnicu u jutro i na vecer, cistila sam nausnicu sa vatom dok joj je jos uvijek bila na uhu kada je bilo upaljeno. Proslo je u roku od tjedan dana. Nakon toga sam joj kupovala one zgodne nausnice za 10 kn u Accessorize buticima u mallu, no to ju je pocelo svrbiti i uha su joj se pocela crvenjeti oko rupice. Nakon toga sam joj kupila jos par medicinki, u razlicitim bojama, i to sad nosimo, u tome spava, i nema problema.

mala pcelica -> RE: zagnojena rupica od mindjuše.. (19.9.2011 21:59:04)

i ona je medicinke nosila prvih mjesec dana,pa sam joj stavila ove sto ima sada,medjutim ne znam iz kog razloga joj se bas sad pocelo gnojiti

marijola -> RE: zagnojena rupica od mindjuše.. (19.9.2011 22:18:11)

jesi joj stavila zlatne ili bižuteriju? moraju ti bit zlatne, na bižuteriju će ti uho tako reagirat, ja ni dan danas ne smin bižuteriju ni blizu!
to ti je alergija na nikal, puno ljudi ti to ima.

mala pcelica -> RE: zagnojena rupica od mindjuše.. (19.9.2011 22:21:45)

mislim da bjelo zlato,nisam sigurna,to je dobila,pa su mi tako rekli..

Bebys -> RE: zagnojena rupica od mindjuše.. (20.9.2011 11:04:23)

mozda nije zlato ODNESI U ZLATARU DA TI PROVIJERI TO...inace zuto zlato je ok mojoj je sve ok vec mjesecima...super..

samo brisi svaki dan alkoholom..
moram sada nju to boli jer jer nagnojeno...mozda ti se bila uvukla prljavstina..unutra ili je ostalo sampona ili bios ta drugo...pa se radi toga nagnojilo...moras svaki dan okretati nausnicu ljevo desno...i mazati i cistiti alkoholom...bit ce kasnije sve ok

Stranica: [1]