|
sretnabeba4 -> Kako raste moj bombončić- Janick (14.9.2011 15:10:03)
|
Evo cure moje uhvatila ja malo vremena da vam napišem kako smo mi narasli u ova 4 mjeseca!!!!! Jučer smo bili na pikici, bebolino je malo plakao ali uz mamin zagrljaj i pusice začas je sve bilo ok. Inače, težak sam 6900g i dugačak 69 cm!!!! Pedica se čudom čudi kako je puno narastao otkad smo bili na savjetovalištu s 2 mjeseca... Onda je bio 56 cm. Sad se već okreće s leđa na trbuh ko od šale[sm=bravo.gif] lovi igračkice i sve živo trpa u usta[sm=smiley36.gif] obožava gledati BUMBU!!!! , najviše voli ujutro kad se probudi pa siđemo u boravak ja mu stavim Bumbu i on vrišti, guguče ko da mu želi nešto reći... Premedeni je kad ga gleda!!! Vrlo je vesela beba, samo se smije, guguče, priča i voli kad mu se posveti pažnja!!! On je moj šef!!!! Braća ga neizmjerno obožavaju i pogotovo sad kad je porastao pa je malo življi pa ga nosaju, vozaju igraju se s njim i svašta nešta rade!!!! Inače, na savjet pedice krećemo s dohranom, polako ćemo ubaciti voće!!! evo danas sam mu smiksala bananicu i jabuku i gle čuda!!!.on jede otvara usta ko mali ptić i čeka još!!! jako sam se iznenadila, mislila sam da neće htjeti ali kad tamo on bi još!!!! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] eto, u par koraka doznale ste nešto novo....o nama[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
|
|
|
|