|
sretnabeba4 -> RE: kako raste moj bombončić- Janick (31.1.2013 9:08:27)
|
[sm=smiley36.gif]Ajme, kako dugo vam se nismo javljali!!! [sm=zmeden.gif] No, Jan je već veeeliki dečko, sa 18 mjeseci imao je 14 kila. Da, da... sve papam i nemogu pretrpjeti dok netko jede a da ja ne dobijem.[sm=smiley36.gif] Polako brbljam vičem, ma-ma to mi je glavno, ka-ka (čitaj baka), teta, tata, keka..... oooo već nam je podulji riječnik...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Još imamo pelenicu, neće pa neće na wc ili na tutu. Nikako da se sprijatelje. Za zubiće sam imala pravo. niču u paru, sad ih ima 12. jedinice, dvojke i četvorke gore i dolje, sad nam niču dvije trojkice!!! Jako je pametan i razumije baš sve kaj mu velimo, čak i ako se nitko njemu ne obraća već on konta o čemu se vodi razgovor. Jaaaako obožavamo vlakiće, samo viče ču-ču, dok hoće van, od po cipele (te-te) pa viče mama tete i mama mora van[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj, tak je slatki da bi ga pojela najrađe. Svi ga maze i paze, veli m useka da je on njena mazica mekana [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|