|
mayathebee -> RE: Dohrana - obroci i mojih 100 dilema! (2.11.2011 8:53:29)
|
Hej curke, mali upd_ate na temu! Jel bi mi htjela koja napisati kako izgleda dnevni menu za bebu od 10 mj.?! Klopa nam je već dva mjeseca ista, i sad primjetim da mi se I noću budi ranije (u 5.00, a prije u 7.00) za bočicu! Malo ga je zeznulo i pomicanje sata. Vidim da je dosta vas počelo limačima u toj dobi davati ono kaj i vi jedete z ručak, ali moj malac preferira najviše juhicu sa hrpom povrča i komad nekog mesa. Unutra ponekad šušnem žlicu riže ili tjestenine. Probala sam mu napraviti bolonjez, sa purečim faširanim, domačom rajčicom, na malo luka i ulja, ali jedva da je usta otvirio. Inaće je izjelica voća, pogotovo banana, i jogurta! Za dva mj. ćecu vrtić, pa me trta da neće ništa htjeti klopati! Obroci su nam sad ovakvi: Oko 5,6 nekad i 7 - 180 AD + rižine pah.(bočica) Oko 10.00 voče + kravlji sir ili jogurt, i malo keksića ili dvopeka Oko 14.00 povrče + meso+ riža ili tijesto Oko 18.00 mliječna kašica na žlicu Oko 21.30 180 AD + rižine pah. (bočica) Svaki prijedlog, opaska, savjet.......dobro došao!!![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|