njanja -> RE: Proljev,povracanje i temperatura... (1.6.2011 13:12:30)
|
Marta, ja sam pred 10 tak dana pisala o istome (http://www.ringeraja.hr/forum/tm.asp?m=721936&mpage=1), isto sma se prepala jer jan ništa nije htio....isto bili u bolnici, vadili mu krv, kako mi je dr objasnila, kada tijelo dođe na granicu sa dehidracijom, počne trošiti neka druga svojstva pa si na taj način nadoknadi (to se vidjelo na nalazu krvi, ne znam sad što točno)...Uglavnom, žilaviji su nego što mislimo, iako je stvarno grozno gledati nemoćno dijete... Ono što je još bilo zanimljivo, a što je i kod tvog Mate što IMA SNAGE za nurganje i revolt, a to je dobar znak, znači nije dehidriran...Jan je isto za vrijeme cijelog pregleda plakao i dr je rekla da je to jako dobar znak jer ima snage za plakanje [sm=smiley36.gif] Znam kako ti je, proći će za par dana, do tada mu daj bilo kakve tekućine koju VOLI, dr kaže da nije bitno što, glavno da pije i da si nadoknadi tekućinu koju gubi proljevom i povraćanjem i u apoteci kupi REHIDROMIX koji nadonađuje izgubljene elektrolite pa mu malo po malo ubacuj u tu tekućinu koju voli (nemoj puno jer je dosta bljutavo).... Za 2-3 dana će biti ko nov....
|
|
|
|