|
lovely -> RE: Depresija u trudnoći (28.1.2013 23:40:33)
|
ja cu poluditi,vec pola sata i vise pisem i on meni napise error i izbrise sve,joj ta stranica,grrr.Pitanje dal cu moci ponovo napisati,bas mi je zao... Ovaj put cu skraceno: I mene su roditelji tukli ne kao pcelicu ali dovoljno da mi oduzmu moje dostojanstvo. A ja sam se borila rukama i nogama,da imam pravo na svoje misljenje i slobodu..Nisam se dala tako mala.Mama me tukla bez razloga,ako se posvađala sa mojim tatom (a to je bilo cesto). Znala sam joj reci "ako me moras tuci,nemoj po glavi jer cu oglupiti" ma zamislite tako malo dijete pa tako prica,ja bi se raspala od placa i muke...Onda sam skuzila da se moja mama nakon nekoliko minuta ohladi i smiri i znala sam trcati oko stola ona me hvatala i stvarno se smiri i ne dobijem batine [sm=jezicek.gif] snalazila sam se kako sam znala,mozgala.. ja imam sad curicu i nije mi jasno kako neko moze udariti dijete. Ja sam joj uvijek pricala (mami) da necu nikada udariti svoje dijete,sve cu rjesavati razgovorom,jer to ona nije znala raditi.Danas joj je krivo zbog svega a najvise zbog toga kad sam bila veca sam ja pricala sa njom vec kad ona nije znala. Koliko ja znam i koliko sam citala,koliko god si bila zlostavljana ti mozes povuci crtu i reci,dosta.I ne prenjeti dalje u obitelji zlostavljanje,ako sam ja mogla vjeruj mi mozes i ti. Bas zato sto sam bila u takvoj obitelji,ja dajem svu ljubav svojoj curici i pokusavam da bude sto sretnija. Dode meni koji dan da sam luda,ali svaka osoba ima los dan.Ali pokusas da ih bude sto manje Super je to sto razmisljas o tome to je prvi korak. ako toliko zelis dijete,ne vjerujem da ces biti losa mama,uz puno ljubavi i samokontrole mozes cuda.Kad ti je bas los dan nek muz preuzme brigu o dijetetu,zasto ih imamo,nek nam pomognu [sm=smiley1.gif] Na kraju,vecina dijece okrivljuju roditelje za odgoj,dok ne dobiju svoje mislim na normalne roditelje,ne kukavice od zlostavljaca....A takve kukavice bi ja zadavila. Svaka cas vama sto uopce komunicirate sa njima...Mogla bi jos,ali dosta za sada [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|