|
mala pcelica -> RE: Depresija u trudnoći (19.10.2012 14:11:13)
|
leptirice mene odrzava jedna misao a to je da je to nase stanje prolazno i da mi se nista nece desiti ako me uhvati panični...čitala sam neku knjigu o anksioznosti i kako se nositi sa njom , na netu ovih dana i ona me je podigla tako da vec (da ne ureknem) 3 dana nisam imala panični napad,xanax sam skroz izbacila,pijem calixtu naveče,čak sam jednu veče preskočila jer mi je nestalo tableta ujutro sam ustala super raspolozena,nisam bila ni pospana (jer od tih tableta jesam) i sasvim sam se drugacije osjećala,nekako lijepo,pa sam skontala da me te tablete cine nervoznom i zivcanom,jer jutros sam se ustala mrzovoljna i zivčana i naravno umorna... SAMA SEBE TJERAM KAD ME UHVATE TMURNE MISLI DA NE RAZMISLAJM O TOME(sorry za slova) uhvatim se nekog posla i sebi ponavljam da mi nije nista i da sam super zdrava,jednostavno ne dam da me okupiraju crne misli,da je sve tako kako treba biti i da prihvaćam činjenicu da zivim ovaj zivot u datom trenutku takav kakav jeste,a ne da s eopterecujem stvarima kao sto su finansije ili kuca koje nemam,jer sad trenutno ne mogu da utičam na to da se poboljsa situacije,ali da cu jednog dana moci imati svoju kucu i da necu morati brojati kune kad udjem u trgovinu,a do tada cu da zivim sasvim normalno i bez opterecenja koliko god budem mogla...eto pomirila sam se sa činjenicom da je to tako i da mnogi drugi ljudi nemaju cak ni ovoliko koliko ja imam i da su zdravi i veseli sto je najbitnije u ovom zivotu [sm=smiley1.gif] posaljem ti link ove knjige ako hoces malo da pročitas,kao i svim ostalim curama ako koja bude htjela...
|
|
|
|