rižine pahuljice - koja duda? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Uvođenje guste hrane

Poruka

lavica81 -> rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 11:00:51)

drage moje,

trebam vašu pomoć.

kako se moja M počela buditi češće po noći zadnjih par dana odlučila sam joj stavit malo rižinih pahuljica u mlijeko prije spavanja.
kako nam je to prvi put da ih papamo odlučila sam joj ih dat jutros čisto da vidim reakciju

e sad ono što mene zanima jest - napravila sam normalno Ad mlijeko i stavila jednu mjericu pahuljica i kad je M počela jesti vuče i ništa ne izlazi. jadno dijete se namučilo a nije ništa pojela.
Iako je u tekućem stanju jednostavno ne izlazi na one rupice (koristimo avent sa 3 rupice)

koje ste dude vi koristili? mogu li iglicom proširit rupice ili da kupim nove dude? koje?

Indy -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 11:04:36)

ja sam isto stavljala rižine pahuljice, to je gušče, pa treba veća rupica. vjerovatno ima za kupiti, a ja sam proširila sama rupicu.

ema55 -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 11:12:46)

Od aventa ima za kupiti duda sa jednom širom rupicom za gušću hranu. ne možeš faliti to je jedna crtica na dudi koju možeš prilagođavati ovisno o gustoći hrane.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (25.2.2011 11:14:23)

[Sadržaj poruke je obrisan]

pincirotvajler -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 11:18:51)

ja nemam pojma mi sve na žlicu odpočetka

modesty blaise -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 11:24:10)

IZVORNA PORUKA: ema55

Od aventa ima za kupiti duda sa jednom širom rupicom za gušću hranu. ne možeš faliti to je jedna crtica na dudi koju možeš prilagođavati ovisno o gustoći hrane.

baš tako kako je ema55 napisala....ako koristiš avent oni imaju dude baš za gustu hranu. to su dude s crticom a ne s rupicama
i ja ih koristim

pepeljuga -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 12:09:15)

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ja nemam pojma mi sve na žlicu odpočetka

lidac0605 -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 12:13:21)

Mi koristimo Aventovu tu varijabilnu dudu koga ima rupu u obliku proreza i baš je namijenjena za gušću hranu

BUMBI -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 12:59:15)

NUK ima dudu za gustu hranu,kao križić je rupica.

lavica81 -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 13:35:48)

aha, to je ona promjenjiva, super hvala cure svima na odgovorima, idem popodne u dm pa ću pogledat

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Mi koristimo Aventovu tu varijabilnu dudu koga ima rupu u obliku proreza i baš je namijenjena za gušću hranu

nemammaste -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 13:45:05)

Moja jede Aptamil AR, koji je sam po sebi gušći, i još joj dodam rižine pahuljice u svaki obrok.Ja samo proširim rupicu s čačkalicom i tako nam je ok.Kroz ovu varijabilnu mi prebrzo jede a ne smije zbog refluksa,inače bih nju koristila

novamama -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (25.2.2011 14:12:24)

rupice sam proširivala škaricama - napraviš križić...i bilo je ok...

svicarka -> RE: rižine pahuljice - koja duda? (27.2.2011 22:59:17)

Moj nemirko se budio svaka tri sata i jeo, prije par dana sam kupila aptamil good night moram priznati sva skepticna. Pojede 210 ml u 22:30 i sad spavamo do 6 h. [sm=bravo.gif]

Stranica: [1]