Ozopulmin čepići (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca >> Djeca i zdravlje

Poruka

mamicaa -> Ozopulmin čepići (5.11.2010 13:19:30)

Molim vas gdje to ima za kupiti kod nsa u Hrvatskoj, kolik košta? Hvala...
Eh da i dali je od vas tko to koristio???? Iskustva???

ZVRK -> RE: Ozopulmin čepići (5.11.2010 13:43:39)

ja neznam niti šta je to tj.za šta se to koristi?

mala pcelica -> RE: Ozopulmin čepići (5.11.2010 14:19:45)

eeeee pa vidiš ,davno sam cula za te cepice i skroz na njih zaboravila.....
guglala sam malo i nasla sam da ih ima na Dolcu u ljekarni u Zg kostaju oko 110 kn 10 komada...
inace to su cepici za izbacivanje slajma......

mrkvač -> RE: Ozopulmin čepići (5.11.2010 14:34:32)

Ja sam ih kupovala u Zagrebu, na Dolcu u onoj ljekarni i koštaju 100 kn.
Nema ih uvijek, pa sam čekala nekoliko dana da dođu.

Iskustva??? Hm, jako teško sam joj to uspjela ugurati jer su mi pucali ( zato jer ih nisam držala u frižiću). Nisam znala, dosta su mekani. tako da sm vrlo brzo odustala od toga.
Ali sam čula od dosta ljudi da to koriste i da su zadovoljni!
Probaj!
Sretno

mamice -> RE: Ozopulmin čepići (5.11.2010 17:11:40)

Ja ih koristim svaku zimu jer su fakat super a narucin si u italiji kad netko ide u rest tam kostaju 5 euta i narucim 4-5 kutija al ih nikad ne potrosim. Svidja mi se jer su na bazi bora i šlajm izlazi kakicom. SVIMA PREPORUCUJEM IH[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lukici -> RE: Ozopulmin čepići (6.11.2010 14:46:12)

ja sam ih imala i sve bacila jer su mi se skroz rastopili,njih treba cuvat u hladnjaku...čula sam i ja da su super

malica -> RE: Ozopulmin čepići (6.11.2010 20:26:10)

Koliko dugo ih vi koristite? Mi potrošili paket, i dalje kašljemo i puni smo šlajma:(. Izvuče šlajm moram priznati, ali ne skraćuje nam priču kašlja i punog nosa. Ok krenuli u jaslice pa to moram uzeti u obzir. Inače me izluđuju jer dok ih donesem iz frižidera do guze otope se:(. Na Dolcu smo platili 98 kn a u trstu 5,5 eura.

tita -> RE: Ozopulmin čepići (6.11.2010 21:42:42)

kupujem u Sloveniji čepiće i zovu se bronhopulmin koštaju 5 i nešto eura!!!!Kad koristim stavljam 5 dana za redom,nama je prošlo ,inače neznam koliko dugo se mogu koristiti,nekoj djeci dolazi jako crvena guza.

malica -> RE: Ozopulmin čepići (7.11.2010 10:43:38)

Tita hvala na info. Bliže mi je slo od Trsta. I nama se guza crvenila, al sad pazim da nakon što stavim čepić dobro očistim guzu. kako se brzo tope zna se malo razmazati.

mala pcelica -> RE: Ozopulmin čepići (7.11.2010 12:56:14)

IZVORNA PORUKA: tita

kupujem u Sloveniji čepiće i zovu se bronhopulmin koštaju 5 i nešto eura!!!!Kad koristim stavljam 5 dana za redom,nama je prošlo ,inače neznam koliko dugo se mogu koristiti,nekoj djeci dolazi jako crvena guza.

kad tako reaguju na guzu da se zacrveni,sta li onda radi crijevima unutra ??? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Stranica: [1]