Ninaa -> Šogorice (18.10.2010 14:42:46)
|
Evo pošto imamo temu svekrve (ja nažalost nemam), ali zato imam tri šogorice. Najstarija živi s nama i bolesna je, ali je dobra i baš nas sve voli, druga ima 45 godina i živi u gradu, a treća ima 42 godine i živi tu blizu nas. Iskreno ispočetka sam živjela u zabludi jel mi je ova iz grada bila super i trebalo mi je 3 godine da je pročitam. Ova druga je ok, čak mi puno i pomogne oko djeteta. Veliki problem je kaj je pod sestrinim utjecajem i nema svoje ja. Priredile su mi već svakakve spačke i imaju svakakvih bisera, ali mi se neda to nabrajat. Uglavnom oko ove šogorice i tak sličnih stvari kvocaju meni jel ih ja glupača slušam,a znaju da bi im mm svašta izgovoril. Ovo ljeto su me jako naljutile i poradi mm koji nema nikog osim njih sam dosta toga pregrizla, ali sam došla pameti. Lijepo ih ugostim kad dođu, držim se fina,ali to je sve, a ovoj to i smeta jel bi sve morala znati i u sve se miješa. Nema neke prisnosti jel im neke stvari neću nikad zaboraviti ni oprostit. Evo jučer dođu kod nas i opet se duri jel mala spava i svaki čas ide na vrata slušati jel se probudila i tak svaki put. Ak znaš da dijete u to doba spava dođi kasnije a nemoj mi nabrajati zakaj spava. A za kolač nije niš skomentirala pojela je dva, jel se uvijek tak drži kad napravim neki novi, jel su njezini najbolji i jedino ona ima dobre recepte koje neće podijeliti s nama. Nekad si mislim jadne njene snahe već ih sad žalim makar dečki još nemaju cure! Eto kakve su vaše?
|
|
|
|