Nika 24052006 -> RE: Šogorice (18.10.2010 21:23:48)
|
Ajme,ova moja je strava...Ne daj Bože...Ima 24 godine,mogle bi biti najbolje kolegice,jer je tek 3 god mlađa od mene,ali ona se jednostavno ne može s nikim družiti.Na početku sam ju par puta pozvala na kavu,ona uvijek našla neki izgovor,tak da ju više ni ne zovem,nisam ja njena budala.Inače studira u Zg,ali kad dođe,prespava kod nas,i to je show program onda.Udara vratima(kad djeca spavaju,naravno),pravi nered u kupaoni,sve zašprica i tako ostavi,jednom je bacila prljavi tampon u wc školjku,kad sam ušla u kupaonu,zamalo da me nije infarkt...A moju djecu nikada nije pričuvala,kad bude kod kuće preko ljeta,dok je pauza na faksu,vidi ih sve skupa 2 puta.Nema pristojnosti koliko stane pod nokat...Lani nije ni Božić čestitala...A mm brat je jedna toliko divna osoba da vam ne mogu opisati,u životu nisam upoznala osobu u kojoj je toliko dobrote.S njim sam si super,uvijek popijemo kavu,poričamo,šalimo se,klinke obožava,vuče im poklone.Često mu kažem da i pretjeruje,da im ne mora svaki puta nešto donositi...I Nika uvijek priča o svom strikanu,a tetu i ne spomene,skoro da i ne zna da postoji...
|
|
|
|