|
tiny -> RE: puna samopouzdanja..: ) (7.8.2010 9:42:41)
|
nisam mislila samo na njega,vec i na ostalu okolinu.a nije ni on daleko od toga,kad god moze,koristi moju naivnost da bi dobio ono sto on zeli,npr.druzenje s prijateljima,a kad bi ja nesto takvo,onda se ne moze.uvijek mu je netko drugi na prvom mjestu,a ne ja,jer zna on da mi moze prodati pricu kasnije kako smo mu ja i M.najvaznije...M. mozda i je, ali ja nisam,bar nikad nije to pokazao.pa kad ja samo vidim kako se neki drugi ponasaju sa svojim zenama i kako je brane pred drugima,pa moj to nikad nije napravio,nikad nije svojim roditeljima rekao,pa stanite malo,to je moja ZENA,a ne vasa sluskinja,jos mi je ON prigovarao da je i to sto uradim premalo,prelose...ja kad kazem da odemo na jedan dan na more,jer smo blizu,ne moze on jer je umoran i zeli se odmoriti,a ne biti s nama na moru,kad kazem da odemo u međugorje,ni to ne moze jer on ima malo drukcije planove za taj dan.a kad bi mu njegove sestre rekle,ili njegova mama da bi one nesto,sve moze odgoditi i udovoljiti svima.eto,u tome je stvar,ne dam da mi zivot prođe tako da me svi koriste,a kad je meni tesko niko ne razumije,ja stvarno mislim da ne trazim previse,ne znam,sta vi mislite?hocu da u zivotu osjetim zadovoljstvo, potpunu srecu,ne zelim se za 15 godina zamisliti pa kako je to meni zivot prosao? a njemu sam rekla da moze nastaviti po svom,ali nek zna da vise ja necu sutiti i biti glupa,pa imam i ja potrebe,a nastavi li tako samo me moze izgubiti,pa nit si ti jedini,nit sam ja glupa da ne mogu bez tebe.e sad samo o njemu ovisi u kojem pravcu nas dvoje kao par idemo.
|
|
|
|