|
tiny -> RE: puna samopouzdanja..: ) (6.8.2010 20:20:22)
|
e pa nece se vise nitko zaj...na moj racun.sad sam ja malo na redu.i danas mm najdrazi cili dan oce da se posvađa,a na svaki njegov novi pokusaj,ja sam jos smirenija,ljubaznija,ne dam se navuc na svađu,jer znam da bi kasnije bilo,da ja samo gledam kako cu se posvađati,a nee,nema vise,ne dam se navuc na tu foru.uzeo mi je 6 godina zivota,obracajuci mi se s visoka,jer kao ja sam premlada da shvatim neke stvari,te ja ne znam dovoljno,te ovo,te,ono...6 godina mi je proslo tako sto sam ja zaista mislila da nisam dovoljno dobra,ni zena,ni majka,ni nevjesta njegovoj mami,ni kao osoba opcenito.uvijek mi je nalazio manu u necemu,nikad nije rekao da je nesto dobro,i ako je bilo,on je radije sutio nego priznao.nikad,ali nikad mi nije dao kompliment kad bi se malo dotjerala,za svadbe neke npr.a koliko bi mi to tek spustilo samopouzdanje,koje je ionako bilo nisko,ali ne vise.svjesna sam svog tijela,i svojih mana,ali me bas to cini zadovoljnom sto znam da sam i ja ljudsko bice sazdano od osjecaja,vrlina i mana,a ne da sam samo osoba koja ce njemu i svima drugima biti na usluzi,a istodobno me ti isti ljudi gaze... E PA DOSTA JE BILO,SAD JE MOJ RED DA UZIVAM U ZIVOTU,KOJI JE IONAKO PREKRATAK DA MI GA UZIMAJU LJUDI KOJI TOGA NISU NI VRIJEDNI!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|