|
Anoniman -> RE: Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi? (30.7.2010 0:18:30)
|
IZVORNA PORUKA: MaTana ja više ne mogu smisliti na čemu bi mogla štediti, maksimalno štedim, ne kupujem slatkiše, ne kupujem nikakve delicije, teletinu osim za dijete nisam okusila već jaaako dugo, ne izlazim ne pijem kave vani, Da, moram napomenuti da pijem vodu sa pipe, i ne kupujem sokove NIKADA, ne jer ih nevolim nego jer mislim da su luksuz, jedino bubi sve priuštim Ja za razliku od većine (koliko vidim) ni neidem na ljetovanja ni na zimovanja, pa ćak ni na izlete, stvarno me zanima u čemu je problem.... isto tako, kafu sa muzem u kaficu MOZDA popijem 2-3 puta mesecno, gorivo ulivamo koliko nam treba od tacke A do tacke B, ne pamtim kad nam je gorivo bilo iznad rezerve. sebi ne pamtim kad sam kupila nesto, ni mm isto. kredit na mobilnom obavezno nemam drugu polovinu meseca. za Saru letnje stvari nisam ni kupovala jer sam ih dobila od jedne nase RRajke ([sm=smiley27.gif]), ali i da nije tako ne bi joj nista falilo, za nju uvek mora da ima!!! i uz sve to,mesec jedva pokrijemo.[sm=smiley3.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley6.gif][sm=smiley26.gif]
|
|
|
|