|
njanja -> RE: zeleni iscjedak iz nosića... (29.6.2010 10:55:18)
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: mala pcelica a taj bivacin dal mogu da dobijem bez recepta i da ga stavljam na svoju ruku bez konsulatacija sa dr?? obavezan je recept...konzultiraj se sa dr, reci joj da si čula da pomaže... ja znam da je najbolje kapati sa fiziološkom, ali ako to traje, a dijetetu smeta, po meni je fiziološka čisto mučenje. mogu ja janu kapati i 10 dana sa sterimarom ili aquamarisom, ako njemu nakon 2 kapanja (pazi to je podne i večer), sa bivacin kapima odmah bude bolje.... ako si tako često kod dr, onda tvoja DR ne zna naći adektvatnu terapiju za Maju, a to nije dobra dr.... njanja ne slažem se sa ovime...moja pedijatrica je na jako dobrom glasu...jako savjesna...jučer kad sam s malom došla k njoj isto radi zelenog iz nisa jel je non stop bolesna..rekal je otvoreno...djete koje ide u vrtić izloženo je više raznim virusima i bakterijama...ona e bori i to je rezultat... e i ja sma tako mislila i stav naše pedijatrice je isti takav....dakle, idemo sa kapima tek kada mu 3-4 dana ne prolazi....jer gledaj-mi to ne vidimo, ali dijete se 3-4 dana VEĆ BORI do 5. dana kada mi dobijemo kapi, ali nekada je i djetetu i njegovom organizmu dosta borbe...Ja nisam za lijek odmah na prvu...dokaz tome je što ni sama nisam (kucam u drvo i svoju glavu, već 13 godina popila antibiotik za razliku od muža koji ih je u 10 popio makar 10)....Ali nisam ni za mučinje, jer upala nosa može ići dalje na upalu sinusa, grla, uha, a ja to Janu ne želim...
|
|
|
|