|
njanja -> RE: zeleni iscjedak iz nosića... (29.6.2010 11:40:00)
|
IZVORNA PORUKA: FIONA e i ja sma tako mislila i stav naše pedijatrice je isti takav....dakle, idemo sa kapima tek kada mu 3-4 dana ne prolazi....jer gledaj-mi to ne vidimo, ali dijete se 3-4 dana VEĆ BORI do 5. dana kada mi dobijemo kapi, ali nekada je i djetetu i njegovom organizmu dosta borbe...Ja nisam za lijek odmah na prvu...dokaz tome je što ni sama nisam (kucam u drvo i svoju glavu, već 13 godina popila antibiotik za razliku od muža koji ih je u 10 popio makar 10)....Ali nisam ni za mučinje, jer upala nosa može ići dalje na upalu sinusa, grla, uha, a ja to Janu ne želim... e pa to...onda se kužimo...samo kaj moja veli da nekada curi zeleno i dva tjedna...ali ako se kontrolira uho i ostalo i nije upala ne kapati s ničim...to samo grdo zgleda i neugodno je djetetu i nama al nije za lijek...ma to je to...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ali Fi, šta ti ne bi bilo žao da zvijeri 2 tj bude neugodno????meni je žao kada jan noću i danju kašlje 4 dana jer ne zna "hraknuti" (sorryte na izrazu)....
|
|
|
|