|
Leptir5 -> RE: kada prvi znaci trudnoće (23.1.2010 10:35:59)
|
IZVORNA PORUKA: anastasija0702 a evo vidite da radimo. ne znam jesam li u ovoj temi napisala što je sve pio. ja marulju i vrkutu jer sam mislila da nemam ovulacije zbog štitnjače a onda kad smo saznali da je do njega onda bioastin on pa nije pomoglo pa čaj iz solina 2 ture i ništa onda smo otkrili neke bakterije pa nisu ih identificirali pa su mu dali antibiotike 3 tj i ništa opet bakterije neke nepoznate. na kraju ovo s bioenergičarem i oboje pijemo crveni zdravac to nam je rekao. u ovom ciklusu čule ste koje imam simptome i nadam se d aje uspjelo više. da ne govorim da se ni u vezi 4 godine nismo štitili osim proračuna plodnih dana iako smo oboje htjeli da se desi. a tek poze... od kušina do svijeće od kreveta do kade. istinu kažem kad kažem da neznam više što ako nam ovo ne upali. ovo ti je moja priča,2 god radimo dijete,a 4 godine prije toga nikakva zaštita niti kondom! Samo računanje plodnih dana i izbjegavanje tih dana,zadnjih par god se to pretvorilo u uski krug od 4 dana i to je to. Znaš samo koliko mi je puta prošlo kroz glavu pa mogla sam davno zatrudniti jer sada kada mi gin.prati folikulometrije vidim da mi je ovulacija nekada i 9 dan,nekada 11 dan! A to su bili dani kada se ja nisam štitila. Sve pretrage sam prošla,mužu je spermiogram savršen i nema drugoga nego čekanje. Šta sam sve koristila-držala noge na zidu poslije odnosa,jastuk pod guzu,pila čaj mj i pol i pošto nisam imala iscjedak a osječala grčeve u stomaku prestala,pila kapi Agnus Castus (30% žena ostane trudno u roku 4mj),radila hsg (rekao gin.za pola god poslije hsg 30% žena zatrudni) i ništa nije pomoglo. Išla bi na folikulometrije,gin bi rekla,ovulacija je tu,endometrij je super na posao ova 3 dana i opet ništa i opet ništa tako pola god.,pa sam išla na putovanje da malo smetnem sa uma,pa sam uzela pola god i rekla neće me vidit nijedan ginek. opustit ću se i ništa,mjerila bazalnu temper. 4mj,navijala sat i vikendom u 6.30 da bi bilo šta točnije mjerenje i dokazala ovulaciju i imala odnose kada treba i ništa... Nemoj spavati sa jastukom pod guzom,nije ni čudo šta te bole leđa,drži ga jedno 15-20min,mada nije znanstveno dokazano da to pomaže! Sada sam na klomifenima i štoperica i tempirani odnos. Toplo ti preporučam da posjetiš Poljaka u Cito,više vjerujem njemu nego čajevima i bioenergičaru. On bar pokreće stvari,svaki put kada nešto ne uspij preporuči nešto drugo,nešto se događa. A bivša gin mi je radila papa test svako pola god i samo govorila opusti se... Poljak će odma pogledati tvoje hormone i njegov nalaz spermiograma i preporučiti vam metodu. Jer ako on nema dovoljno pokretnih reći će vam na inseminaciju,ovako ti možeš držati noge u zraku mjesecima ništa se neće dogoditi.
|
|
|
|