|
Leptir5 -> RE: kada prvi znaci trudnoće (22.1.2010 18:21:59)
|
ajme anastasija pročitala sam par tvojih zadnjih postova i ja ti moram reći da se opustiš i možda umišljaš puno tih simptoma,mada ovo za testise od dragoga ti,to bi definitivno provjerila u doktora,kako se on može seksat uopće? Meni je danas 19 dc,i jučer su me bolili jajnici jedno pola sata,prekjučer punu uru me baš bolilo,evo i sada me boli stomak,ne znam koji mi je vrag,a prije tjedan dana sam 3 dana za redom trpila bolove u jajnicima,ali to sve pripisujem klomifenu. Kada su me nekada prije probadali jajnici pripisivala sam to laganoj prehladi,a nekada na folikulometrijama sam imala po dva folikula,jedno veliko 15mm,drugo 20mm,znači u različite dane bi došlo do ovulacije,nije ni čudo šta me bolilo par dana taj ciklus,a i tko zna da li su pukli... Uglavnom hoću ti reći da se seksaš kada ti se da i ako te ne boli,ovaj osjećaj da će te povrijediti iznutra je stvarno nemoguće,pa kad se sjetim folikulometrije i to po 10 min bi vrtila unutra pitajući se šta je ovo,šta je ono,vidi ovo...bolilo me unutra al nije ništa ozljeđeno. Strpljenja,za par dana ćeš saznati da li si trudna,mada povišena temperatura je znak trudnoće ;)
|
|
|
|