RE: debljina endometrija (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Kika83 -> RE: debljina endometrija (19.11.2009 14:20:43)

IZVORNA PORUKA: crvenkapica

tikica....punkcije??? ja idem na AIH.....jel moze nesto dati   kad dođem 8dc na ultrazvuk i vidi da je tanak i dobijem taj Estrofen i pijem do  postupka?......zvala sam ga danas jer me je moja ginicka isprepadala  da je tanak da ne valja   ...da je ciklus los[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ..ja dosla kuci i nazovem ga i pitam..veli on nada se da ce podebljt bar 7mm...  ako ne  ...onda se moze odgoditi  AIH [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

On če ti procjenit situaciju dali je potrebno davat tablete ili ne. Nebrini. Meni je prvi dan folikulometrije bio 5mm,več idući dan 7mm, a do sutra ja se nadam da če se još podebljat a pila sam klomifen(on ga stanjuje). Isto sam paničarila i na kraju sve super ispalo.

crvenkapica -> RE: debljina endometrija (19.11.2009 14:46:14)

tnx draga...
..samo sto mene zbunjuje  kako to da je 14dc  6mm......zar se ne bi trebao debljati sada?....

tikica_69 -> RE: debljina endometrija (19.11.2009 17:39:03)

A ovisi ti koliko redovite cikluse imas...ne brini, ako ce biti tanji, kazem ti da ces dobiti Estrofen. On rjesava taj problem [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

zadovoljna -> RE: debljina endometrija (3.12.2009 17:20:29)

Zanima me nešto...
Krajem petog mjeseca imala sam spontani, ne znam zašto nisu mi ništa(apsolutno ništa) rekli.Samo, ah to je mala trudnoća(bila sam trudna mjesec i pol).
Od tada imam problema s menstruacijama, između njih znam malo krvariti, i sada sam prije 7 dana imala grčeve kao prije spontanog, i malo sam krvarila.
Bila sam kod ginekologa ni dva tjedna od početka zadnje menstuacije i napravio mi je ultrazvuk i maternica mi je kao da nisam ni krvarila ( 47mm mi je veličina maternice a sluznica mi je 32mm, od toga onog praznog prostora kak bi rekla 15mm).
rekao mi je da mi ne može ništa reći, dao mi je dabroston i ako ne dobijem da sam trudna pa da dođem...
Ne znam što da mislim, jer me brine to i već imam osjećaj da sam opsjednuta.
Sve mi se gadi, svi mi smrde, hrana mi je sva fuj osim slatkiša sam to mi se jede, ono što inače najviše volim ne mogu jesti jer mi se gadi,ali užasno.
Imam osjećaj da mi se stalno povraća.
U doljnjem dijelu imam slabe bolove kao da me nešto steže...
U ponedjeljak/utorak trebam dobiti joj ne znam što da mislim...

nadam se da će mi netko bolje odgovoriti...

Hvala

tikica_69 -> RE: debljina endometrija (3.12.2009 17:22:41)

Ajde pricekat cemo taj ponedjeljak/utorak i ako ti necemo cestitati, onda cemo ti preporuciti boljeg lijecnika koji ce napraviti prave preglede i donijeti pravu dijagnozu, jer ovo sto si opisala ne moze biti normalno stanje.
Sretno!

zadovoljna -> RE: debljina endometrija (3.12.2009 17:27:37)

Hvala... ne znam stvarno ali koliko sam ja vidjela jako mi je široka sluznica...
Vidjet ćemo već se osjećam kao da umišljam sve to...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]