|
MiniMama -> RE: SVEKR(I)VE (10.5.2010 12:10:22)
|
cvrcak nisi samo ti zlica. epilog o mojoj sveki. *MOG sina zove SUNCE MAMINO i tepa mu DOĐI MAMI misleci pritom na SEBE *daje mu skrivecki svakakve gluposti za jelo. ne kuzi da mis mali ima osjetljiv probavni trakt i da nisam jednom zbog njenih eksperimenata nasla krvavu stolicu. kada joj prigovorim kaze da sam ja kriva jer je dijete gladno. (moj sin je malo debelo prasence i jede sve sta mu se da i nikad ne odbija hranu i moze biti sve samo nikad nije gladan jer stalno nesto kusa. ja forsiram voce, a baka se ulizuje cokoladom) *kad je bio bolestan s temperaturom, ja ga nisam htjela voditi na hitnu jer je bila sezona gripe, ona mi je doslovno uzela dijete iz ruke i skupa sa svekrom sjela u auto i odvela ga. ja sam dosla taksijem za njima. * mom muzu prigovara da sam zivcana jer se ne seksamo dovoljno. i stalno ispituje kada smo se zadnji put i kako seksali. *kada smo otisli na more i ostali neplanirano dva tjedna duze (frendica nam ustupila apartman jer je imala smrtni slucaj, a vac je platila pa da ne propadne),sveki nas je histericno nazvala da ako se sutra ne nacrtamo u zg, da ce nam zvati socijalnu sluzbu, da sta mi radimo s djetetom toliko na moru. i fakat je zvala socijalnu sluzbu. *konstantno posuđuje novce od nas i nikad ih ne vraca. *suprug otplacuje njen kredit vec 3 godine. svaki mjesec 1500 kn pljuc u vjetar. *svima prica kako je u dugovima zbog nase svadbe, a lipe nije dala, dapace ja sam provukla karticu za njenu haljinu jer nije imala sta obuci. * djetetu od mjesec i pol dana je isla dati komad krempite i kada sam ja poludila nadurila se na mene. od tih istih krempita se taj dan troje ljudi otrovalo salmonelom. i dalje se durila na mene jer ja djetetu uskracujem slatkise. * prigovara mi da previse trosim na dijete i da sam snob jer ga oblacim u markice. trosim svoje novce! a tek toliko da kazem, ne trosim previse jer uvijek kupujem na snizenjima i preko oglasnika. ali da, uvijek je u benettonu i jani ili tako necem. ali meni je to gust i kupujem samo nuzno i fakat ne trosim previse jer NEMAM. *kad dođe kod nas, nakon pranja ruku namaze ruke mojom kremom za lice (koja je dosta skupa u koju ja stedim jer imam problema s kozom) * kada sam joj rekla da cu ici kuci pjeske jer je lijepo vrijeme za setnju, a i da se ne volim voziti bez autosjedalice ako ne moram, rekla je da joj branim da se druzim s unukom i da ju vrijeđam. moje silno vrijeđanje ju je tako uznemirlilo da je morala popiti tabletu za smirenje i pozvati hitnu jer je umislila da ima infarkt. *dok sam bila trudna, suprug je pokupio neku virozu i otisao je spavati kod svojih da se ja ne zarazim. mamica ga je poslala kuci jer sam ja samo trudna, a ona ne moze bolesna na posao. i onda je nakon posla dosla kod nas i ostala spavati sa suprugom u boravku da ga moze paziti. sunce mamino. jao, ima toga jos ali nemam snage tipkati..
|
|
|
|