stavljanje pekmeza u krafne (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Kuhajmo zajedno



Poruka


božica -> stavljanje pekmeza u krafne (16.2.2009 23:47:57)

na koj naćin punite krafne pekmezom
Svekar nam je otkrio[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
nakon što smo sa ćašom napravili krugove
uzmemo malo pekemza i stavimo na jedan krug od tijesta
uzmemo drugi krug od drugog tjesta i poklopimo taj prvi dobro stisnemo rubove i opet sa ćašom napravi fini krug kojeg pećemo

nadam se da sam dobro opisala[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image]




sanjalica -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 7:13:19)

šprica za ukrašavanje torte ima nastavak koji je za takve stvari .... gotovu krofnu na sredini (tamo gdje je onaj lijepi bijeli krug ostao) ubodem.... istisnem malo pekmeza (češće čokolade) i to je to.....




tiha -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 8:17:07)

IZVORNA PORUKA: božica

na koj naćin punite krafne pekmezom
Svekar nam je otkrio[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
nakon što smo sa ćašom napravili krugove
uzmemo malo pekemza i stavimo na jedan krug od tijesta
uzmemo drugi krug od drugog tjesta i poklopimo taj prvi dobro stisnemo rubove i opet sa ćašom napravi fini krug kojeg pećemo

nadam se da sam dobro opisala[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image]




ma svjetski si to opisala[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




huanita -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 8:22:12)

Znam za onaj način sa špricom, ali ga ne koristim jer mi to nije pravi. U domaćim krafnama pekmez mora biti u krafni prije pečenja, topao i rastopljen kada krafnu zagrizeš. I ja ih pravim s dva dijela tijesta koja poklopim pa čašom izrežem. Mmmmmm...

Danas je utorak, dan za krafne.




tikica_69 -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 8:38:13)

IZVORNA PORUKA: sanjalica

šprica za ukrašavanje torte ima nastavak koji je za takve stvari .... gotovu krofnu na sredini (tamo gdje je onaj lijepi bijeli krug ostao) ubodem.... istisnem malo pekmeza (češće čokolade) i to je to.....
 Isto tak




ejmama -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 9:48:48)

Ja ih neznam napraviti.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




koka -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 9:59:53)


IZVORNA PORUKA: ejmama

Ja ih neznam napraviti.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

ni ja neznam, jednom probala i nije uspijelo i više se nisam usudila pokušat...[sm=smiley36.gif]




Ruža -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 10:34:49)

Božo koji svekar? Ha, majstor kuhar?[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mi  isto špricom napunimo, ali ne volim ih baš pa ih jako rijetko pravim.




curice -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 10:37:17)

Nisam nikad pravila i vjerovatno mi ne bi ni ispale kako treba[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




inna -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 10:39:02)

ne znam ih raditi, ali ih volim jesti [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




ZVRK -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 11:56:07)

ako mi se neda sa špricom onda prerežem kao za panin[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




božica -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 11:58:52)

Božo koji svekar?
od kuhara mm  tata[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Florijan Jakov -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 12:03:26)

IZVORNA PORUKA: božica
Božo koji svekar?
od kuhara mm  tata[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


nek onda da dobar, provjereni recept [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




božica -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 12:10:02)

nek onda da dobar, provjereni recept user posted image
za kaj floki recept ako je za krefne evo ga

http://www.coolinarika.com/recept/krafne-s-marmeladom

mmmmmmmm super su ispale




Florijan Jakov -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 12:16:53)

8 žumanjak [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image], pa kaj ću s bjelanjcima....
...koliko vam je to komada ispalo??




božica -> RE: stavljanje pekmeza u krafne (17.2.2009 12:19:46)

..koliko vam je to komada ispalo??
uuuuuuuuuuuuu puuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnno
još se nisu stigle ni dignuti kak treba
a bjelanjeke niš tražiti na netu kolač sa bjelanjkom
možda ima[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stranica: [1]