|
Tsmee -> RE: Jesam li trudna? (8.2.2010 11:27:48)
|
Bok! Evo i mene da se javim. Luda sam zadnjih dana. MM i ja prvi mjesec radimo na bebici. Prošli put nam je trebalo tri godine pa nisam baš sad nešto odmah očekivala, ali 25. dan ciklusa imala sam lagano krvarenje i onda ništa par dana. Nikakvih baš simptoma trudnoće osim probadanja u trbuhu i čudnog iscjetka (kao u prvoj trudnoći). I pomislim da sam moooožda [sm=nosecka.gif]. Prvi test popodne 29. dan pokaže blijedu crticu. Jes! Ali, 30. dan ujutro, test negativan (samo bi veeeliki optimist ono blijeeeedo nazvao crticom), a onda laaaagani rozi iscjedak. OK, mislim, to je to, nisam. Ali onda opet ništa. Taj zadnji test je bio u petak ujutro. I sad ne znam što da radim... Još uvijek ništa. Glupo mi je uzimat opet test. A sutra i prekosutra idem na put. Poludit ću od neizvjesnosti. Mislite li da bih trebala do doktora danas? Ako ne zbog trudnoće (sve više sumnjam da ipak nije jer nemam nikakvih drugih znakova) onda zato kaj nije normalno da me boli, a niš se ne događa danima... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|