|
biba13 -> Jesam li trudna? (5.2.2009 13:08:30)
|
Pozdrav svima! Neznam gotovo ništa o zatrudnjivanju, u braku sam šest mjeseci i ja se potajno nadam bebici, mada moj suprug ne želi biti još tatica, i sve radi da nam ne uspije. Razgovaramo o tome, ali on se uglavnom složi sa svim što ja kažem, ali i dalje odgađa trudnoću , ima vremena njegov je odgovor. Ponekad se pitam jesam li ja opsjednuta trudnočom ??? Materijalno nam ništ ne fali, on ima dobar posao i ja radim povremeno i studiram, imamo vlastitu kuću u kojoj živimo sami, ja mislim da bi nam to bilo dovoljno za još jednog malenog člana.Prije dva tjedna imala sam strašne bolove u trbuhu, mučninu, povračanje, mirisi me ubijali, žgaravicu itd. Doktorica mi je preporučila ginekologa jer su mi svi nalazi bili u redu. Napravila sam test za trudnoću i bio je negativan. Ginekolog mi je rekao da mi možda zbog rane trudnoće test to još ne može pokazati, ali kako je on rekao janišt ne vidim(ultrazvuk). Pila sam antibiotike za upalu mokračnog mjehura. Menga mi je prošli i ovaj mjesec kasnila po tjedan dana ali sam ju svejedno dobila, malo je bila drugačija od prijašnjih svijetlija, obično imam obilna krvarenja, ali nisam slabokrvna. Mučnine su se smanjile, ali sam još osjetljiva na mirise i dojke su mi ostale natečene što mi je obično brzo nakon menge nestalo. Pojavio mi se obilni iscjedak koji je je svijetle boje. Iskreno neznam što da radim, a bojim se daljnim pretragama kod doktorice koja tvrdi da imam vjerojatno čir na želucu. Hvala vam unaprijed na odgovorima !!!!
|
|
|
|