cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Tata u 23. tjednu

calendar-img

Jeste li s partnerom već razgovarali o njegovoj prisutnosti na porodu? Sada je već pravi trenutak za prve razgovore na tu temu. Neki očevi jedva čekaju da vide rođenje svojeg velikana, dok drugi majčinu želju osjećaju kao velik teret.

Zato molimo buduće majke: ne silite svoje muškarce u rađaonicu ako to ne žele.
Prisutnost partnera na porodu vrlo je dobrodošla i većina se očeva pokaže u dobru svjetlu. A ako nikako ne želite biti prisutni, znajte da će se za vašu dragu pri porodu odlično pobrinuti babice i liječnici.

Ali istina je da su emocije kod rođenja neopisive, zato neka vam se partner pridruži u rađaonici odmah nakon poroda u kojoj ćete s djetetom ostati još tri sata na promatranju.

Porod je veliko iskustvo, zato je važno da i mami i tati ostane u lijepom sjećanju. Iskren razgovor o tome vrlo je važan!

Dolazi i vrijeme kada ćete početi razmišljati u kojem ćete rodilištu roditi. Pogledajte popis rodilišta, što vam nude i kakav porod omogućuju.

arrow-img

1. TJEDAN

2. TJEDAN

3. TJEDAN

arrow-img

Trudni ste: 1 tjedna

Ako vam se posreći, bit će to vaša zadnja menstruacija. No za godinu dana opet će se vratiti…

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, bar što se tiče sljedećih devet mjeseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za izračun predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ovaj se tjedan već broji kao prvi tjedan trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog djeteta

Besplatne tjedne e-novosti koje detaljno prate razvoj tvog djeteta.

Tvoj email

Predviđeni datum poroda

calc-img

Izračunaj datum poroda

Zadnji članci

article-img