writing-img

violeta pelene

clock-img

23.06.2010, 08:55

clock-img

danery

pencil-img

10504

je li koja koristila?

ja inače kupujem njihove proizvode,od uložaka,maramica,pap.ručnika,do wc papira i fantastično je sve...povoljno i kvalitetno...

e sad sam vidjela u sparu njihove pelene,pa me zanima imate li iskustva sa njima? po drugim forumima ih hvale,cijena je isto prihvatljiva,a s obzirom na kvalitetu ovoga što sam dosad isprobala od proizvoda,ja sam jako zadovoljna...

evo link....

www.violeta.ba

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

23.06.2010, 08:58

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

neznam za pelene ali vlažne maramice su im superuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

23.06.2010, 09:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.06.2010, 09:06

clock-img

tiny

pencil-img

1247

jako su dobre,provjereno.ja sam ih koristila dok je M.bila mala,i kod nas ih svi kupuju.meni su cak jedno vrime bile bolje od pampersa,a i jeftinije su.svi violeta proizvodi su mi dobri.

mjenjam potpis....

clock-img

23.06.2010, 09:57

clock-img

jelena j.

pencil-img

214

meni se one ne svidjaju jer su jako debele

clock-img

23.06.2010, 09:59

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

Super su, ali kako kaže Elinamama, dosta veće od npr Pampersa. Mi smo ih koristili kratko, ali smo se vratili Pampersu jer su ipak tanje i laganije i činilo mi se da curka u Pampersu bolje puže i hoda (to je taman bilo na prelazu). Razlika u cijeni nije neka jer je Pampers stalno na nekoj akciji pa dođe na isto.
Ali vlažne maramice - zaaaakon. Posebno za ponijeti nekuda jer imaju plastični poklopac user posted image

Već nas je puna kuća...

clock-img

23.06.2010, 10:03

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Nisam ih koristila, ali mi je jedna mama rekla da je dobila jedan paket i da jedva čeka da ih potroši, nisu joj dobre. Noć ne mogu izdržati da ne promoče.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

23.06.2010, 11:31

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

nisu mi dobre...

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

23.06.2010, 13:21

clock-img

pako

pencil-img

2935

neznam ja ih nisam koristila, ali moja kuma je i bila je prezadovoljna s njima.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

23.06.2010, 13:26

clock-img

happy future mum

pencil-img

137

nisu loše, iako se meni s Pampersom ne može izmješati ni jedna pelena. Ali vlažne maramice su zakon, jer nisu mnogo natopljene, taman onoliko koliko treba, npr. Johsons su mu previše mokre pa se buni kad ga brišem jer mu hladi guzu.

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

clock-img

23.06.2010, 13:26

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

...ak se usporede bolje su mi od pampersa al ni sluga Liberu br. 7 koji mi je neprežaljen jel ga skoro pa nema više!!!...al moj ašogi je s pampersa prešla na njih i veli da su joj zakon...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

23.06.2010, 13:50

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Dobila sam uzorak i bila oduševljena. Što kvalitetom što dizajnom. Još ljepše izgledaju nego Pampers

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

23.06.2010, 16:27

clock-img

troubled

pencil-img

7104

povremeno ih koristim...nisu loše, ali svaki put, pa tako i sad, jedva čekam da ih potrošim i kupim opet pampers...
puno su mi glomaznije, pampers se bolje priljube uz guzu i stomak i pampersice mi nikad nisu propustile, a na ovima zadnje dvije noći malo sa strane propusti...

imam novi ticker :)

clock-img

23.06.2010, 16:36

clock-img

danery

pencil-img

10504

hm...sve u svemu,bolje od gorih,znači...

a ništa...evo ovako ću...:

ako nam dijete bude dugačko i tanko na tatu,ne uzimam,jer bi moglo gologuzo ostat nabrzaka...

a ako od njegove majčice kukove i donji trap povuče,onda uzimam...ne daj bog natezat male pelene na veliki gepek...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

23.06.2010, 16:50

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

Mudra odluka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

clock-img

23.06.2010, 18:48

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

meni su najbolje one bebe u konzumu i komad 1 kuna sto je prejeftino a jako su nam dobre

moja mala cura je moje sve...

clock-img

23.06.2010, 21:07

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Nisam ih probala,ali je moja prijateljica i mali se sav osuso po guzi od njih

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.06.2010, 08:35

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Neznam nisam ih probala, mada mi s pelenama muku mučimo jel skoro sve prepiša, moja je očito ekspert. Sad smo na liberu i one su mi zakon. Više osim libera i pampersa neću ništa kupovati jel mi se sve drugo pokazalo loše. Ovisi od djeteta do djeteta, mi smo probali baby love, pampers, huggies i te konzumove i one iz mullera i načelno nijedne nisu loše ali nisu ni dobre. Baby love je uvijek propišala sa strane, hugies su ok samo su nekak uz nogu dosta uske pa su je žuljale, ove konzumove su mi nikakve isto ko i ove iz mullera. Libero su mi super, da smo ih barem prije počeli kupovati. Probaj pa ćeš vidjeti. 

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

24.06.2010, 08:46

clock-img

lee

pencil-img

4135

mi koristimo pampersice...alex dosta piški jer pije puno čaja..tako da su nam za sada one super.5je super.probali smo dosta pelena i bile su mu sve loše...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

24.06.2010, 10:09

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

joj neznam ja sam samo za LIBERO...jer su odlicne..vise ne isprobavam nikakve...osim nekada uleti pampers...ali samo nekada..inace LIBEROuser posted image

clock-img

24.06.2010, 11:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.06.2010, 11:12

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: danery

a ništa...evo ovako ću...:

ako nam dijete bude dugačko i tanko na tatu,ne uzimam,jer bi moglo gologuzo ostat nabrzaka...

a ako od njegove majčice kukove i donji trap povuče,onda uzimam...ne daj bog natezat male pelene na veliki gepek...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e pa bome po uzv jučer,na tatu je....duge nogeeeeeeee....

znači nix koke,nix pilići od violete....user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

24.06.2010, 15:58

clock-img

božica

pencil-img

8832

Dok smo ih koristili zadovoljni smo bili, a i vl. maramice su im super.

Nedavno otkrila i uloške njihove
Zadovoljnauser posted image

idem micat rit...

clock-img

24.06.2010, 16:18

clock-img

Duve

pencil-img

1497

Nama su Mullerove zakon-nijednom nije propiškila user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića