writing-img

veliki klinci

clock-img

08.02.2009, 21:50

clock-img

Viky

pencil-img

2283

Sad sam imala jedan rođendan u igraonici.Djeca od 11 godina.Kako radim te rođkase,sve više me frapira ponašanje tih klinaca.Zaista ima super djece,pametnih,odgojenih i duhovitih.Ali,ima sve više djece koja su prosta,neposlušna i toliko inatljiva da ne mogu doći k sebi.Kao da to rade namjerno.Ipak oni više nisu mali i sve razumiju.Eto,to sam samo željela podijeliti s vama...Kako vi razmišljate o tome?

clock-img

08.02.2009, 21:53

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Sve je to bolest danasnjice i onoga sto gledaju kud god da se okrenu...doma, tv, skola, ulica.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

08.02.2009, 21:53

clock-img

božica

pencil-img

8832

Zaista ima super djece,pametnih,odgojenih i duhovitih.
Ali,ima sve više djece koja su prosta,neposlušna i toliko inatljiva da ne mogu doći k sebi.Kao da to rade namjerno

baš tak uvijek je bilo i uvijek će biti svakakvih ljudi a tako i djece
boldala sam onu varijantu koja mi se sviđauser posted image

idem micat rit...

clock-img

08.02.2009, 22:51

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Vjerujem da svako je dijete ogledalo svoje obitelji. Ima zaista prekrasne djece, ali nažalost sve više je i one kojima nedostaje osnove kulture i kućnog odgoja.

Samo luda mama...

clock-img

08.02.2009, 22:52

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

IZVORNA PORUKA: Ruža

Vjerujem da svako je dijete ogledalo svoje obitelji. Ima zaista prekrasne djece, ali nažalost sve više je i one kojima nedostaje osnove kulture i kućnog odgoja.

Slažem se, pa prepisujem od Ruže.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

08.02.2009, 22:56

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

nažalost ima takve djece da im je mjesto u nekoj popravnoj ustanovi a ne na cesti..puno puta vidim klince i uvijek se prenerazim koliko su nasilni i bahati..toliko da me je strah..Ali mislim da oni to sve nauče i rade onako kako su ih roditelji naučili(svojim ponašanjem)i oni to kopiraju..Ima i dobre djece ali sve rijeđe i rijeđe..user posted image Bojim se da smo mi država sa sve više i više nasilja...

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)